Stjernetegnet ditt avslører: Er du flink pike eller en drittsekk?

Hvis man tror på det som står skrevet i stjernene, kan man lære noe viktig om seg selv her.

Astrologi defineres ofte som kunsten å spå om fremtidige hendelser og skjebner ut fra stjernenes stilling.

Hvis du er en av mange som tror at stjernenes stilling påvirker din personlighet, bør du lese videre.

Hjemmesiden Thought Catalog har gått inn i astrologiens verden, og sett på hvordan personligheten vår påvirkes av stjernetegnet vi er født i.

Dette er altså dommen: 

Væren (21. mars - 20. april)
Stjernetegnets store drittsekk, fordi de er brutalt ærlige. De sier ting rett ut som det passer dem - og rett til folks aniskt. Det kan være vanskelig å takle, men til gjengjeld vet man hvor man har de.

Tyren (21. april - 21. mai)
Er utrolig gode til å la andre mennesker være seg selv og takle deres problemer. Men de kan ofte sammnligne seg selv for mye med andre, og glemme skjønnheten i individet.

Tvillingen (22. mai - 21. juni)
Den mest ekte personligheten av alle stjernetegn. De aksepterer folk for den de er. De deler ut tilgivelse som godteri. Og de deler penger og tid med de som har mest behov for det. 

Krepsen (22. juni - 23. juli)
Krepser er omsorgsfulle. De viser andre hvor mye de betyr for dem, og overøser andre med ubetinget kjærlighet. Deres behov for intimitet kan riktignok være overveldende, spesielt hvis de forlanger kjærlighet fra emosjonelt lukkede mennesker.

Løven (24. juni - 23. aug)
Løver er uskyldige akkurat som barn. De er snille og ærlige. De tror det beste om andre. Når de elsker, elsker de med hele seg.

Jomfruen (24. aug - 23 sept)
Gjør ting på sin helt egen måte. Alt skal være perfekt, og det gjør at Jomfruenn er vanskelig å imponere og gjøre tilfreds. De søker etter mening med ting, hvilket kan fremprovosere deres insisterende og analytiske personlighet.

Vekten (24. sept - 23. okt)
Det fredeligste stjernetegnet. De ønsker at alle rundt dem er glade og klarer seg bra. De gør også alt for å hjelpe andre. Det negative er at de er ubesluttsomme og hater konfrontasjoner. Det kan av og til gjøre dem til drittsekker, fordi de sniker seg unna å være brutalt ærlige.

Skorpionen (24. okt - 22. nov)
Skorpioner vet hva de vil ha, og går etter det uansett konsekvenser. Det skader ofte omgivelsene deres. De bruker også makt til å påvirke andres beslutninger. De tenker alltid på seg selv først og andre sekundært.

Skytten (23. nov - 21. des)
Lever i nuet. De gjør det beste ut av det de har. De er optimister, og ser alltid et lys i mørket. Deres ubekymrede natur gjør dem enkle å elske.

Steinbukken (22. des - 20. jan)
Gir aldri opp på folk. Men de er også sta, spesielt når det kommer til religion, politikk og livet generelt. Deres diskusjonslyst kan få dem selv og andre i negative og stressende situasjoner.

Vannmannen (21. jan - 19. feb)
De er rettferdighetens stemme. De er også jordnære, og man kaster aldri bort tid når man er sammen med dem. Det eneste negative er at de kan finne på å skifte mening helt uten videre, og kan gjøre andre mennesker usikre på hvor de egentlig står i livet.

Fiskene (20. feb - 20. mars)
Fiskene er empatiske. De føler andres smerte som om det var deres egen. De lar seg styre av andres følelser, og har en veldig god fantasi. 

 

 

 

 

Læs også:

Märtha og Durek trakk tilbake bryllupsinvitasjonen Det kommende ekteparet trakk tilbake bryllupsinvitasjonen.
Ektemannen overrasker kona med drømmekjøkken: Reaksjonen hennes knuser hjertet hans Han hadde gledet seg til å vise kona det nye kjøkkenet som han hadde laget selv mens hun var på ferie.