Verdensstjerne gjemmer seg i Danmark

27/03/2023 10:05

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Derfor gjemmer han seg i Danmark.

Den prisbelønte skuespilleren Jeremy Strong har både hus og sommerhus i Danmark.

Du kjenner ham sannsynligvis best fra den massive TV-seriehiten «Succession», som har premiere på sin fjerde sesong i dag.

Men når den 44 år gamle Jeremy Strong ikke spiller rollen som Kendall Roy, bruker han faktisk mesteparten av tiden på å gjemme seg langt unna Hollywood.

Nærmere bestemt er det spesielt i sommerhusområdet rundt Tisvilde at den Emmy-vinnende stjernen liker å bo når han drar til Danmark.

– Det er et sted som jeg føler meg veldig knyttet til, og det er et trygt sted for meg, sier Jeremy Strong i et intervju med Ekstra Bladet.

Det er kanskje ikke så rart at den amerikanske skuespilleren velger vår lille andedammen når det gjelder å koble av.

Han danner et par med den danske kvinnen Emma Wall, som han har vært gift med siden 2016.

Paret valgte å kjøpe sommerhuset i Tisvilde under korona-pandemien. Jeremy Strong har tidligere uttalt dette til The New Yorker.

Det er imidlertid ikke bare i Tisvilde at familien Wall-Strong nyter godt, gammeldags dansk.

Paret har også et gammelt København-hus i indre by, hvor de bor med sine tre døtre.

Når Jeremy Strong ikke oppholder seg i Danmark, har familien også et hjem i Brooklyn.

Fansen har lenge gledet seg til den fjerde sesongen av den prisbelønte serien «Succession», der Strong spiller en av sønnene til den rike og mektige patriarken Logan Roy (spilt av Brian Cox), og når de ti nye episodene av den fjerde sesongen har rullet over skjermen er helt borte.

– Jeg hadde aldri trodd at dette kunne vare evig. Slutten av alltid vært i tankene mine på en eller annen måte. Fra sesong to av har jeg prøvd å tenke: Er det neste eller neste etter det?, sier Jesse Armstrong.

Siden premieren i 2018 har «Succession» tatt seriefans med storm og har høstet hele 48 Emmy-nominasjoner samt 13 Emmy-priser, inkludert for beste dramaserie.

Den fjerde sesongen av «Succession» har premiere 27. mars og kan streames på HBO Max.

Jeremy Strong med sin kone Emma Wall. Foto: Shutterstock