Vil bli løslatt: Joe Exotic truffet av tragisk diagnose

04/11/2021 10:57

Emma Sletta

Underholdning
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Foto: Ruba/Backgrid/Ritzau Scanpix
Tiger-elskende Joe Exotic har nettopp sendt et brev fra fengselet der han avslører en tragisk situasjon.

Netflix-stjernen sitter for tiden i fengsel etter å ha blitt dømt for 17 føderale anklager om dyremishandling og to tilfeller av drapsforsøk i sitt komplott for å drepe sin fiende og Big Cat Rescue-eier Carole Baskin i 2019.

Joe Exotic, hvis egentlige navn er Joseph Allen Maldonado-Passage, håper nå at hans sykdom vil tillate ham å bli løslatt fra fengsel.

Via en oppdatering til fansen på sin offisielle Instagram-konto, sier han i en melding: «Alle, det er med et trist ansikt, jeg må fortelle dere at legene ringte meg i dag for å bringe nyheten om at prostatabiopsien min kom tilbake med en aggressiv kreft. Jeg venter fortsatt på resultatene fra andre tester.»

"Akkurat nå vil jeg ikke ha noens medlidenhet, og jeg er sikker på at Carole vil ha sin egen fest over dette."

Exotic oppfordret fans over hele verden til å støtte sin kampanje for tidligere utgivelse, og fortsatte: "Det jeg trenger er at verden er stemmen min som skal slippes, de har beviset på at jeg IKKE GJORDE DETTE! Og det er ingen grunn til at statsadvokaten skal klare det, slik at jeg kan dra hjem og få behandling på egen hånd eller nyte livet jeg har igjen med mine kjære"!

Han hevdet i et nytt intervju at han helst ville dø hvis det ble bekreftet at kreften er trinn tre eller fire.

I en tale til The Sun sa 58-åringen: «Jeg har ventet på en koloskopi og endoskopi siden oktober. Medisinsk behandling i et fengsel er verre enn i noe humant samfunn for hunder.»

TV-stjernen hevder han vil nekte medisinsk behandling hvis sykdommen er for avansert.

«Når vi finner ut hvor og hvor ille det er, vil jeg avgjøre om jeg skal behandles. Hvis det er trinn tre eller fire, vil jeg la det (kreften) ta meg.»