Vill video: Er det "Stranger Things"-stjernen Noah Schnapp?

27/03/2023 08:42

Sofie Hansen

Underholdning
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skuespilleren har blitt fanget på kamera mens han fester vilt og krabber rundt på et tak.

Det kan godt hende at han spiller en av hovedrollene i en av Netflix største serier, og at han angivelig tjener svimlende 1,7 millioner kroner pr. sesong.

Men «Stranger Things»-stjernen Noah Schnapp er tross alt fortsatt en tenåringsgutt på bare 18 år.

Han studerer, som de fleste andre på hans alder, på universitetet, og her ble han nylig tatt for å feste vilt til den store gullmedaljen. Dette er skrevet av TMZ, som fikk tak i videoen.

Ifølge amerikanske medier deltok Noah Schnapp 17. mars i feiringen av den irske nasjonaldagen, St. Patrick's Day, ved hans alma mater, University of Pennsylvania.

Og her ble det visstnok ikke for lite. I videoen kan du se «Stranger Things»-stjernen krype rundt på et tak, der flere andre av hans medstudenter sitter og venter.

Skuespilleren kryper på hender og føtter til toppen av taket, hvor han blir hjulpet i sikkerhet av jevnaldrende, hvorpå han tilsynelatende oppfordrer en annen elev til å komme bort til ham.

Noah Schnapp studerer business ved den prestisjetunge skolen, hvor han er en såkalt «freshman», som betyr at han studerer på sitt første år.

Og det tyder på at han nyter livet blant sine jevnaldrende, selv om han tross alt er noe mer kjent og noe mer velstående enn de fleste.

Uansett kom det i fjor frem at han tok sommerjobb som badevakt før studiestart, selv om han ikke akkurat trenger de ekstra pengene.

Det har også tidligere sirkulert en video hvor skuespilleren kunne ses feste vilt på en bassengfest på skolen.

Her hoppet han i vannet, som var stappfullt av både sigaretter og ølbokser.