10-åring sendte hjerteskjærende siste melding til bestemor

14/07/2022 07:54

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 10 år gammel jente sendte en hjerteskjærende melding til bestemoren før faren tok henne med i døden.

10 år gamle Paige Bolton var desperat da hun skrev til bestemoren sin. Hun var redd for sin far – og hva han ville gjøre.

Det ble avslørt i retten torsdag, der etterforskningen av dødsfallene til Garry og Paige Bolton ble presentert. Begge mistet livet i en brann i byhuset i East York i januar i fjor.

Det skriver Daily Mail.

Da brannvesenet ankom det brennende huset, måtte de bryte seg inn med en sag. Da de kom inn i boligen, fant de Garry og Paige liggende i badekaret.

I retten ble det avslørt at Garrys mentale helse hadde forverret seg i månedene før han og Paiges død. Det ble forklart i retten at han led av angst, lav selvtillit og paranoia.

Den skjebnesvangre kvelden skrev Paige en melding til bestemoren sin fordi hun hadde blitt skremt av far.en Hun håpet bestemoren kunne hjelpe henne. Dessverre klarte hun ikke det.

"Pappa skremmer meg. Hvorfor kan du ikke hjelpe meg?" skrev den 10 år gamle jenta i en melding til bestemoren.

Dessverre så ikke bestemoren beskjed fra lille Paige før neste dag. På dette tidspunktet var det for sent å hjelpe henne.

Garry planla at han og datteren skulle dø. Det ble i retten avslørt at han hadde sendt en melding til sin tidligere partner, som tok form av et avskjedsbrev.

I retten forklarte branntekniker Richard Gibson at han tror tenningen skjedde på grunn av en ukjent åpen flamme fordi brannstarten var i sengen. Derfor mener han at det var en påsatt brann.

Garry fikk tvillingene Paige og Ethan i 2000 med sin daværende partner Cherie Rangeley. Ethan døde dessverre av et dårlig hjerte i en alder av bare seks måneder.

En nabo som også har vitnet i saken forklarte i retten at han våknet tidlig om morgenen fordi noen snakket på badet i rekkehuset ved siden av. Kort tid etter kunne han lukte at noe brant.

"Senere gikk jeg ned og kunne lukte ved. Jeg trodde det var i huset mitt. Jeg sjekket taket og det var fylt med luft, men det var ingen brann," sier han ifølge Daily Mail.

Både far og datter ble erklært døde på åstedet.