100 døde katter funnet hos ektepar

03/01/2018 18:45

Anniken Hauge

Utland
Over 100 døde katter er funnet døde og råtne hos et eldre ektepar i Florida.

Der møtte myndighetene et bisart syn, da de nylig besøkte ekteparet Cheryl Smith på 70 og John Ellis 66 år i den amerikanske staten Florida.

Hos ekteparet fant myndighetene over 100 døde katter.

Det skriver Metro.

63 døde katter lå gjemt i parets fryser, mens de resterende var gravd ned i husets hage.

Myndighetene besøkte Cheryl Smith og John Ellis, fordi begge er handicappede og hadde behov for hjelp til å fikse husets klimaanlegg som ikke fungerte lengre.

Men de utsendte fra myndighetene fikk seg enda et uventet syn da de kom inn i ekteparets hjem. Der var det nemlig fullt av kakerlakker, edderkopper fyldt med kakerlakker, edderkopper, maur og urin fra katter.

Gulvet i huset var dekket av tre lag tepper, som paret sannsynligvis hadde lagt ut i et forsøk på å gjøre noe med de forferdelige forholdene. 

Den tidligere sykepleieren Cheryl Smith lider av en tøff form for skoliose, hvilket har gitt henne krum rygg. Hun har tilsynelatende sovet i en lenestol, mens mannen hennes John Ellis, som er krigsveteran, har sovet på en skitten madrass.

Cheryl Smith og John Ellis begynte på 90-tallet å redde katter som streifet rundt i området. Men kattene ble fler og fler, og til slutt klarte ikke det eldre ekteparet å håndtere de mange kattene lengre.

Men forrige måned ble paret tilbudt 150.000 kroner til en gjennomgående rengjøring av huset, etter naboen hadde tilkalt dyrevernet. Et rengjøringsteam brukte totalt fem dager på å vaske huset, og paret fikk byttet ut de gamle møblene med nye. 

Cheryl Smith og John Ellis er begge svært takknemlige:

- Jeg vet ikke om jeg noensinne hadde innrømmet til noen at vi hadde behov for hjelp. Men det hadde vi, forteller John Ellis. 

Kvinne (41) hadde magesmerter i seks år - så fant legene noe høyst merkverdig i tynntarmen hennes