13 - åring venter barn med hennes 10 år gamle kjæreste: Vi beholder barnet

28/07/2020 22:18

Emma

Utland
Det tiltrekker seg oppmerksomhet når en 13 år gammel jente har blitt gravid med sin 10 år gamle kjæreste. En slik situasjon har oppstått, og de har ingen intensjoner om en abort.

Det sies at alder ikke har noen betydning, og det er heller ikke fordi det er en stor aldersforskjell mellom henholdsvis paret på 13 og 10 år. 

Forholdet deres har likevel gått og blitt lagt merke til, siden det veldig unge paret plutselig er i ferd med å bli foreldre.

 

 

Det skriver det britiske mediet The Mirror, som forteller at den 13 år gamle jenta er blitt gravid av hennes bare 10 år gamle kjæreste.

Det gravide paret dukket opp på russisk tv i starten av året, hvor de fortalte om sin kjærlighet og hvordan de sammen ville ta vare på deres fremtidige barn. 

I TV-showet forteller 13 år gamle Daria at hun møtte sin 10 år gamle kjæreste Ivan for litt over et år siden, og at det rett og slett bare var kjærlighet ved første blikk. 

De ble introdusert av en felles venn, og da gikk det ikke mer enn to dager før de begynte å date. 

Hadde sex når moren ikke var hjemme

Det unge paret har vært målet for mye kritikk og mobbing, og det er mange som tror at jenta må ha hatt sex med en annen person, ettersom den 10 år gamle gutten umulig kunne ha gjort henne gravid.

Paret hevder imidlertid at det er 10 år gamle Ivan som er far til barnet, og de forteller at de hadde sex hjemme hos henne da moren ikke var hjemme. 

13 år gamle Daria begynte å bli kvalm og ble syk, men legene på sykehuset kunne ikke forklare henne hvorfor hun følte seg syk. Moren endte opp med å kjøpe en graviditetstest, og så viste det seg at datteren var gravid. 

Selv om det kom som et sjokk, valgte moren å støtte datteren sinn i beslutningen om å beholde babyen. 

«Jeg var i sjokk. Jeg kunne ikke si et ord. Da vi snakket om det, sa datteren min at hun ikke ville drepe barnet, og jeg støtter hennes avgjørelse.»

Det britiske mediene forklarer at politiet har blitt satt på saken slik at de kan bekrefte om det virker er 10 år gamle Ivan som har gjort henne gravid.