17-åring forsvant på mystisk vis: Her er hennes SISTE meldinger

04/11/2022 12:07

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Kort tid før hun forsvant, klarte 17 år gamle Brittanee Drexel å sende flere meldinger til venner og familie. Den unge kvinnen endte opp med å bli funnet drept.

I 2009 forsvant amerikanske Brittanee Marie Drexel som dugg fra solen på sin "spring break"-ferie.

Først 13 år senere ble den 17 år gamle kvinnen funnet drept og drapsmannen pågrepet.

Og nå har hennes siste meldinger blitt publisert. Meldingene ble sendt av den unge kvinnen til familie og venner kort tid før hun forsvant.

Det skriver News.

 I meldingene skrev Brittanee om noen shorts hun hadde lånt. Hun snakket også om klærne hun hadde på seg på den skjebnesvangre dagen, 25. april 2009, hun forsvant.

Klokken 20.58 sendte hun en tekstmelding til kjæresten John Grieco: «Jeg blir hjemme og pakke og legger meg sannsynligvis snart.»

Det var den siste tekstmeldingen fra kvinnen. I de følgende timene prøvde kjæresten å komme i kontakt med Brittanee, men hun svarte ikke på meldingene.

Dette var den siste meldingen Brittanee sendte. / Foto: Privat

Brittanee hadde imidlertid ikke lagt seg. I stedet hadde den unge kvinnen forlatt Bar Harbor Hotel i Myrtle Beach for å møte venner på det nærliggende Blue Water Resort.

Det var i denne sammenhengen at den 17 år gamle kvinnen møtte sin drapsmann, Raymond Douglas Mood.

Det er politiets teori at han kidnappet, voldtok og drepte den unge kvinnen.

Da Brittanee ikke svarte på kjærestens meldinger, slo han alarm.

Den unge kvinnen var som sunket i jorden, og dagen etter døde signalet fra mobilen hennes ut.

Politiet klarte å spore det siste mobiltelefonsignalet til et område på South Santee, som ligger i South Carolina. Men sporet endte blindt - og de neste 13 årene prøvde etterforskerne å avdekke hva som skjedde med den morsomme jenta.

Det var ikke før i mai i år at er gjennombruddet kom da Brittanees kropp ble funnet i Georgetown, 56 kilometer fra der hun sist ble sett.

Raymond Douglas Mood ble arrestert samtidig, og det kom frem at han allerede hadde tidligere dommer for kidnapping og voldtekt av unge jenter.

Han ble dømt til livstid i fengsel i oktober.