19 år gamle Alexandras kjæreste ble knivstukket i hjel: 7 dager senere fikk hun nok et stort sjokk

23/08/2021 15:13

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
"Jeg er tilbake om ti minutter," lovet han. Dessverre viste det seg at Alexandra ikke ville se mannen sin i live igjen.

I august 2014 skjedde tragedien. Alexandra Lowlor-Kahns kjæreste Aqeel forlot parets hjem for å kjøpe noen reservedeler til bilen sin. Hun valgte å bli hjemme og passe på parets to hunder.

"Jeg er tilbake om ti minutter," sa kjæresten.

Det skriver the mirror.

Han ga ikke det løftet. Bare minutter senere stormet vennen hans gjennom døren. Vennen fortalte meg at Aqeel var hardt skadet. Kjæresten hadde angivelig forsøkt å stoppe en kamp for å beskytte en venn. Det var dødelig.

«Jeg løp etter ham med en gang. Bare minutter fra inngangsdøren vår fant jeg Aqeel liggende på bakken dekket av blod. Han hadde puls, men beveget seg ikke. Det var som om det ikke var noe igjen,» sier Alexandra Lowlor-Khan til media.

Kjæresten hennes døde på fortauet.

«Jeg bare skrek og falt bakover. Jeg var i en slikt sjokk at jeg ikke engang gråt,» minnes hun.

Livet mitt forandret seg helt
Kort tid før hans død hadde hun fortalt at mensen ikke hadde kommet enda. Han var spent og ville ha barn.

Syv dager etter hans død var det to linjer på graviditetstesten. Hun skulle være mor. I mai året etter fødte hun en liten gutt.

«Vi gråt alle sammen. Det var utrolig å vite at vi har en del av ham ennå, men hjerteskjærende å tro at han ikke vil være her og se barnet vokse opp», sier Alexandra Lowlor-Khan.

Etter rettssaken mot kjærestens morder, sier hun at hans død er det verste hun noen gang har opplevd.

«Vi bodde sammen, vi brukte hver dag sammen. Vi hadde alle slags planer. Han dro den dagen og sa han ville være hjemme om ti minutter, og livet mitt forandret seg fullstendig. Nå er jeg alene», forklarer hun.

Men sønnen Ayden er et lys i mørket.

– Jeg forteller Ayden om faren hver dag, og jeg viser ham alltid bilder og video. Jeg elsker å være mor. Det gir meg en grunn til å fortsette, sier Alexandra Lowlor-Khan.