19 år gammel mann livestreamet skyting: 4 personer har mistet livet

09/09/2022 08:07

Emma

Utland
Foto: Politi/Facebook
Foto: Politi/Facebook
En 19 år gammel mann livestreamet da han gikk berserk og skjøt på tilfeldige mennesker.

En 19 år gammel mann sto bak flere skyteepisoder, som han til og med livestreamet via Facebook Live.

Memphis-politiet sendte ut en advarsel til publikum om å unngå en «bevæpnet og farlig» mann torsdag kveld. Senere klarte imidlertid politiet å arrestere den mistenkte, Esekiel Kelly, som skal ha siktet seg bak flere skyteepisoder i Memphis i Tennessee.

Advarselen fra Memphis-politiet ba ganske enkelt folk i området om å holde seg hjemme hvis de ikke hadde noen grunn til å være ute.

En uttalelse fra Memphis-politiet sa at de hadde mottatt flere telefoner onsdag kveld om en ung svart mann som kjørte en blå eller sølvfarget bil.

Politiet har ikke sagt hvor mange skyteepisoder det er eller hvor de fant sted. I en av videoene hans tok fangent angivelig ansvar for fem skyteepisoder, ifølge Daily Star.

Minst to skyteepisoder ble meldt rundt klokken 19 lokal tid, melder Fox 13. En skjedde på en bensinstasjon mens en kvinne ble skadet i en annen skyting.

I et klipp tatt opp fra den mistenkte Facebok Live, blir han sett snakke med telefonen mens han kjører. Flere ganger i løpet av denne videoen lader han pistolen på nytt og skyter ut av vinduet.

I et annet opptak fra mannens Facebook Live blir han sett komme seg ut av bilen og gå noen få skritt inn i en butikk. Deretter trekker han frem pistolen og avfyrer flere skudd mot en mann inne i butikken.

Før han går ut gjennom butikkens inngangsdør igjen, roper han til kameraet: 'Det er ikke falskt. Dette her er ekte.’

På et annet tidspunkt kan han bli hørt si at han 'ønsker rettferdighet' mens han vifter med pistolen. Han sier imidlertid ikke hva han vil ha rettferdighet for.

Bildene av den 19 år gamle mannen, delt av Memphis-politiet, er i samsvar med bilder fra en Facebook-konto som også er fylt med bilder av seg selv og andre unge menn med hauger med kontanter og våpen.

I et innlegg han skrev på Facebook 18. august, adressert til sin mor, skrev han: "Jeg sverger på at jeg ikke vil ha en kamp."