19-årig jente savnet i over en uke: Knust far har en hjerteskjærende melding til datteren sin

16/11/2017 15:01

Anniken Hauge

Utland
Foto: Dorset Police
Foto: Dorset Police
Den britiske tenåringsjenta har vært savnet siden tirsdag forrige uke.

Den 19-årige jenta Gaia Pope har vært savnet siden forrige tirsdag. Hun ble sist sett i nærheten av Manor Gardens i byen Dorset, sør i England.

Et overvåkningskamera fanget bilder av den unge jenta i en kiosk, kort tid før hun forsvant.

Bortsett fra dette er det få spor å gå etter for britisk politi, som nå har igangsatt dykkere til å søke etter jenta i en innsjø i nærheten av der hun forsvant.

Jentas far, Richard Sutherland, sier familien er helt knust, men at de er håpefulle om å finne henne i live.

Det skriver den britiske avisen The Sun

Via kanalen itv news har faren til den unge jenta kommet med en hjerteskjærende appel, i håp om å finne sin savnede datter.

-  Jeg vil bare ha den store klemmen, vær så snill, jeg vil bare ha den store klemmen. Vi får deg hjem igjen og da kan vi gi hverandre den gode klemmen. 

Videre legger han til:

17-årige Gaia Pope ble fanget av et overvåkningskamera kort tid før hun forsvant. Foto: Dorset Police

- Vi elsker henne alle sammen. Vi vil få henne hjem, vi skal få henne hjem. Vi har stor tro på at vi kommer til å få henne tilbake – det er det som holder oss gående. Hjelpen vi får fra samfunnet rundt oss... Det gir oss styrke.

Gaia Pope har epilepsi og posttraumatisk stresslidelse (PTSD), og politiet tror nå at den 19-årige jenta kan ha blitt alvorlig skadet.

En kvinne ved navn 71-årig kvinne ved navn Rosemary Dinch, og hennes barnebarn, 19-årige Nathan Elsey, ble pågrepet og avhørt med mistanke om drap, men har senere blitt løslatt, melder Daily Mail. 

Den forsvunnede jentas far fortsetter selv å søke, og gir ikke opp håpet om å finne sin kjære datter i live.

Les også: Hund måtte avlives etter påkjørsel: Bilene fortsatte å kjøre over den

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.