2 år gammel jente med kreft spotter melding fra en bygningsarbeider

23/08/2021 13:47

Emma Sletta

Utland
Privatfoto
Privatfoto
En 2 år gammel jente med leukemi og hennes familie ble tatt på senga av en meldingen som ble skrevet på en bjelke.

2 år gamle Vivian Keith lider av leukemi. Det er derfor den lille jenta fra Missouri, USA, er på et barnesykehus.

Der fikk hun ifølge Today nylig en spesiell hilsen fra to bygningsarbeidere som jobbet på en bygning ved siden av sykehuset.

"Bli frisk snart" – var det Travis Barnes og Greg Combs skrev på en bjelke.

– Vi har alltid sett på byggingen - siden den første dagen vi var her. Vivian liker å sitte ved vinduet og leke med lekene sine. Hun liker å vinke, og vi ser på kranen. Noen ganger får vi et hint tilbake, sier Vivians mor Ginger.

For å sikre at Vivian fikk sin hilsen, fanget bygningsarbeiderne henne og morens oppmerksomhet.

«De vinket som galskap til oss og pekte på stolpen. Det var så søtt. Og jeg vet at hun ikke var den eneste de vinket til. Mange barn leker i vinduet. Det betyr bare så mye. At de tar seg god tid, at de gjør det for barna,» sier Ginger.

Travis og Greg sier de gjorde det for å muntre Vivian opp:

"Hun vinket til oss, og vi vinket frem og tilbake, og det fortsatte i en dag eller to. En dag ringte jeg en av arbeiderne ned til jorden over radioen og sa «Hei, skriv bli frisk snart på den neste bjelken», sier Greg Combs.

 

 

Læs også:

Etter lang tids sykemelding: Kongehuset med nytt om kronprinsesse Mette-Marit Kronprinsesse Mette-Marit ble sykmeldt 13. september og så langt i to uker.
Kvinne dro på loppemarked og kjøpte en ring for 114 kroner: Gullsmeden holdt på å besvime da han så den 33 år etter at hun kjøpte en ring til bare 114 kroner, fikk hun noe av et sjokk. Ringen var verdt mye penger.