20 år gamle Benjamin visste ikke hvem hans biologiske mor var: Når han finner ut av det, blir han sjokkert

05/12/2022 13:04

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Gjennom hele barndommen visste Benjamin Hulleberg at han var adoptert, men han fant først ut hvem moren hans var i en alder av 20 år.

Benjamins adoptivforeldre hadde vært ærlige med ham siden han var veldig ung, de hadde fortalt ham at han var adoptert og at moren hans bare var 15 da hun fikk ham.

Benjamin var en aktiv ung gutt med en god oppvekst, men etter hvert som han ble eldre, ble han mer og mer nysgjerrig på hvem hans biologiske mor var.

Alt han visste var at hun hadde bestemt seg for å gi ham opp for adopsjon fordi hun var så ung og verken hadde penger eller nettverk for å gi gutten en trygg oppvekst.

På sin 20-årsdag mottok han gratulasjoner fra sin biologiske mor. Hun skrev at det ikke gikk en dag uten at hun hadde tenkt på ham.

– Jeg husker nøyaktig hvor jeg var da jeg fikk beskjeden, jeg var på jobb, sier Benjamin til Good Morning America om meldingen fra moren.

Moren hadde klart å spore opp Benjamin på sosiale medier da han var 18. Og etter to år våget hun endelig å skrive til ham.

Da Benjamin fant moren sin på Facebook, etter å ha fått brevet fra moren, ble han sjokkert. Han hadde sett henne før.

Han hadde sett henne før på jobb.

Da Benjamin jobbet på en intensivavdeling på et sykehus, jobbet en dame på hjerteavdelingen ved navn Holly Shearer. De hadde jobbet på samme sted uten å kjenne hverandre.

– Hver morgen gikk jeg forbi avdelingen der Benjamin jobbet. Vi parkerte i samme garasje, vi kunne ha vært i samme heis, vi ante ikke at vi var så nær hverandre. sier Holly Shearer.

Etter det rørende møtet inviterte Benjamin moren på middag, og de har hatt jevnlig kontakt siden.

Et klipp fra møtet kan ses herunder.