200 tenåringer brøt seg inn i millionvilla og holdt en vill fest

04/07/2022 09:39

Emma Sletta

Utland
Politiet i den amerikanske delstaten Florida vil veldig gjerne få tak i ungdommene, som lørdag brøt seg inn i et dyrt hus til 57 millioner dollar for å holde en vill fest.

Festen ble foreviget i noen videoer lagt ut på Snapchat, Instagram og andre sosiale medier.

Politiet sier de ble kalt ut til huset i Akvarell ved Seaside på grunn av en klage på støy. 

Det skriver New York Post.

Da de ankom, hadde de fleste av de rundt 200 menneskene forlatt scenen, men videoen viser at det er arrangert en boksekamp i foajeen i huset. Flere av festdeltakerne hørte høy musikk og drakk alkohol.

Bilde er fra inne i huset. / Foto: Walton County Sheriffs Office

"Et åpent hus er imot loven", skrev politiet på Facebook mandag. "En åpen husfest i et hjem som du har brutt deg inn i, er et tyveri."

De som eide huset hadde ikke gitt tillatelse til festen. De hadde tilsynelatende ingen tilknytning til ungdommene som brøt seg inn for å ha en stor fest.

– Bortsett fra skadene som er gjort og de tingene som er stjålet, er det et fullstendig brudd på et hjem. Noe man ikke kan sette pris på, skrev politiet.

Eieren av det dyre hjemmet sier at festing ungdommene stjal en flaske champagne som kostet over 10.000 kroner, en flaske Don Julio tequila 1942, samt et dusin andre flasker verdt minst 10.000 kroner.

Det skriver  Fox News.

To unge mennesker på festen. Foto: Walton County Sheriffs Office

I tillegg slapp ungdommene unna med en pose fra Yves Saint Laurent for 25 000 kroner og en amerikansk fotball, signert av tidligere quarterback Peyton Manning.

"De var i hvert hjørne av huset mitt, hver skuff," sier eieren av huset i Santa Rosa. Hun bor der på heltid med sin mann, deres sønn på ti og deres datter på fem.

Kvinnen, som ber om at navnet hennes ikke kommer ut, sier at hennes eldre barn på 15 og 20 år ikke går på skole i Florida - og de kjenner ingen av tenåringene som var med på festen.

– Det er ikke så mye det materielle, det er minnene, sier kvinnen, som er leder for oljeindustrien.

Her er huset de festet i. / Foto: Google Maps

Familien var bortreist da den bråkete gruppen på rundt 200 tenåringer brøt seg inn i huset deres for å ha en fest.

Politiet advarte om at Snapchat ikke er privat, og at de som la ut videoene kan bli stevnet.