22 år gammel kvinne la ut bilde på nettet: 37 minutter den pinlige skrekken gikk opp for henne

01/08/2022 08:49

Emma Sletta

Utland
Foto: privat
Foto: privat
Den 22 år gamle kvinnen delte et bilde på nettet. Det var ikke før 37 minutter senere at hun innså hva hun hadde delt.

22 år gamle Shannan Butt tok og delte det hun trodde var den perfekte bilde på badet. Bildet ble delt på hennes personlige Instagram-konto.

Omtrent en halvtime etter at hun delte bildet på sosiale medier, oppdaget hun imidlertid at det ikke bare var henne selv som var på bildet. Det var en person og en detalj som hun hadde oversett.

Shannan sto midt på bildet iført en caps og et par solbriller. I bakgrunnen var det et speilbilde av kjæresten hennes, Harry. Dessverre for Harry var det ikke fra hans fineste side. På den annen side kan han ses tørke seg i rumpa.

Da den 22 år gamle kvinnen sjekket Instagram-kontoen sin 37 minutter etter at hun delte bildet, så hun den pinlige detaljene, noe som selvfølgelig fikk henne til å slette det igjen.

Deretter fortalte hun vennene sine om den uheldige hendelsen. De syntes alle det var morsomt, selvfølgelig, og overtalte henne på en eller annen måte til å dele det igjen. Denne gangen ble det imidlertid delt på Twitter.

"Som om jeg hadde dette bildet oppe på instaen min i 37 minutter før jeg oppdaget at kjæresten min bokstavelig talt tørker rumpa i speilet bak meg," skrev hun i innlegget sitt på Twitter, der hun også delte bildet, som hun tidligere hadde fjernet fra Instagram-profilen sin.

Kort tid etter å ha delt bildet på Twitter, fikk innlegget hennes flere hundre kommentarer og mer enn 125 000 likes. Mange av dem som kommenterte innlegget spurte hvorfor han står opp når han må tørke seg i rumpa.

Foto: Twitter

"Hvorfor reiser han seg? Hva slags person gjør det?!" skriver en person, mens en annen skriver: "Stående tørk? Respekt."

"Jeg var sammen med vennen min, og vi begynte umiddelbart å gråte av latter da vi la merke til det, og jeg tenkte: 'Jeg må slette det'. Så nevnte jeg det i en gruppechat, og vennen min syntes jeg skulle dele det på Twitter fordi det ville være morsomt," forklarte Shannan etterpå.

"Jeg var først ute på badet, og han kom inn og jeg sa: 'Kjære, jeg tar et bilde, og han bare fortsatte, så jeg tok bildet uten å tenke på det og dro," la hun til.