24-åringen har brukt 530.000 kroner på skjønnhetsoperasjoner: Slik så hun ut før

09/07/2023 17:00

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
24-åringen er overbevist om at hun hadde jobbet på McDonald's hvis hun ikke hadde brukt så mye penger på å endre utseendet.

24 år gamle Jazmyn Forrest har brukt ca. 270 000 kroner på brystforstørrelse, 220 000 kroner på fettsuging og minst 45 000 kroner på botox og fillers de siste seks årene.

Det skriver The Sun.

Og det stopper faktisk ikke der. Hun har også planlagt å ha en pannereduksjon, en rumpeforstørrelse, nye tenner og neseoperasjon. Hun har et ønske om å oppnå «den ultimate Barbie-looken».

Jazmyn sier at hennes kosmetiske operasjoner har tillatt henne å leve en dyr og ekstravagant livsstil, da det er hennes sugar daddy og rike venner som finansierer livet hennes.

"Enhver kvinne som er vakker kan oppnå suksess. Jeg lever lett en ekstravagant livsstil på grunn av utseendet mitt," sier den 24 år gamle kvinnen som bor i Sydney, Australia.

"På grunn av alle mine kosmetiske operasjoner har jeg rike venner som skjemmer meg bort og en sugar daddy som lar meg bo i millionhuset sitt og betaler for alt. Jeg trenger ikke en jobb."

– Jeg ser på normale mennesker på min alder, og jeg synes synd på dem. Jeg ville definitivt jobbet på McDonald's hvis jeg ikke fikk alle operasjonene mine.

Foto: Privat

Det er ikke til å legge skjul på at Jazmyn har vært ute veldig tidlig. Hun gjennomgikk sin første skjønnhetsoperasjon i en alder av bare 18 år.

– I ung alder skjønte jeg at de penere jentene bare gjorde det bedre i livet, sier hun.

– Da jeg begynte å bruke fake-tan og sminke, ble jeg behandlet annerledes og fikk mer oppmerksomhet.

– Jeg prøvde å ha en vanlig jobb, men det var så vanskelig. Hvis du ser bra ut, gir folk deg bare ting. Jeg vet at det høres lat ut, men jeg har alltid ønsket meg en prinsesselivsstil der ting bare blir overlevert til meg, så jeg vet at jeg måtte bruke utseendet mitt.

"Jeg begynte å bruke sugardating-nettsteder som tenåring, og da jeg var atten, fikk jeg en tilfeldig person på nettet for å betale for min første brystoperasjon. Jeg sendte ham bare noen bilder, og han sendte meg pengene for brystkirurgi. Det var så lett."

– Da jeg var 19 år hadde jeg fettsuging over hele kroppen og ansiktet, og jeg begynte også å få botox og fillers. Jeg er smart med pengene mine. Jeg vil heller bruke penger på drift enn på en pose fordi det er en investering. Utseende hjelper deg fremover.

Forrige måned gjennomførte Jazmyn en ny brystforstørrelsesoperasjon for cirka 220.000 danske kroner, som sugardaddyen hennes betalte for. Han er en «veldig privat person», men har ingenting å finansiere livsstilen hennes på.

– Jeg har hatt en sugardaddy de siste fire årene. Han er så søt. Jeg bor i et fantastisk hjem med ham, og jeg trenger ikke å ta oppvasken eller lage mat. Han betaler for feriene mine, designerklær og alle operasjonene mine.

"Han betalte for min andre brystforstørrelsesoperasjon forrige måned, og min tur til Los Angeles for å få det gjort. Jeg har vært i Disneyland hver dag mens jeg har kommet meg, og alt er finansiert av ham. Men jeg kunne lett finne noen andre til å ta vare på meg hvis jeg trengte det på grunn av utseendet mitt. Det er så mange gutter der ute som er villige til å ta vare på en jente som meg."