37 år gammel Marvel-stjerne død i tragisk skiulykke

Foto: Shutterstock.com

Den 37 år gamle skuespilleren er død etter en voldsom skiulykke.

Den franske skuespilleren Gaspard Ulliel, som er stjernen i Marvels kommende Moon Knight-serie, har dødd i en alder av 37 år. Han døde etter en skiulykke, skriver AFP og Deadline.

Den Cesar-vinnende skuespilleren ble innlagt på sykehus tirsdag kveld etter å ha pådratt seg en alvorlig hodeskade. Dessverre kom han seg ikke etter skaden, har familien og agenten bekreftet.

Les også

Playboy-modellen finner ikke kjærligheten: "Gutta er redde fordi jeg er så vakker"

Den 37 år gamle skuespilleren ble fraktet med helikopter til et sykehus i Grenoble etter at han var involvert i en kollisjon i bakkene i Savoie-regionen.

Politiet i området har hatt flere ulykker i regionen på grunn av mye snø og is i bakken. I Haute-Savoie-regionen ble en 5 år gammel jente drept lørdag da en skiløper krasjet inn i henne.

Gaspard Ulliel er mest kjent for sin rolle i Hannibal Rising, hvor han selv tok på seg rollen som Hannibal Lecter.

Han har imidlertid også hatt roller i flere andre store filmer og TV-serier. Han har også spilt rollen som motemogul Yves Saint Laurent i filmen Saint Laurent. I tillegg har han vært en del av de kjente annonsene for Chanel-parfymen Bleu de Chanel.

Den anerkjente skuespilleren har også en Cesar-pris for bestselgende skuespiller i 2002 og 2003.

Året etter endte han opp med å vinne prisen for sin rolle i «A Very Long Engagement», hvor han spilte sammen med Audrey Tautou. I 2017 vant han en Cesar Award for beste skuespiller for sin rolle i Xavier Dolans «It's Only The End Of The World».

Han har også fått rollen som Midnight Man i den etterlengtede Moon Knight Series fra Marvel, som også har Oscar Isaac og Ethan Hawke i hovedrollene.

Skuespilleren fikk en sønn med den franske modellen og sangeren Gaëlle Piétri.

Les også

Par filmet seg selv ha samleie i en kjørende Tesla: Så reagerte Elon Musk