38-årig mann fikk bot på nesten 1.000 kroner for å synge 90-talls-hit i egen bil

26/10/2017 18:45

Anniken Hauge

Utland
Foto: Skjermdump Youtube
Foto: Skjermdump Youtube
En kanadisk mann fikk en bot på nesten 1.000 norske kroner for å synge 90-talls-hiten 'Everybody dance now'.

Det er deilig å kjøre bil alene. Det er ekstra deilig å synge med av full hals til favorittsangen din.

Det var nettopp det den kanadisk 38-årig mannen ved navn Taoufik Moalla gjorde en dag forrige måned, da han var på vei til butikken for å kjøpe seg noe å drikke, og hiten kom på fra bilens CD-spiller.

Den hyggelig stunden hvor han sang med til 90-talls-hiten 'Everybody dance now' fikk dog en brå slutt, da han plutselig oppdaget at politiet var bak ham og ga signal om at han skulle kjøre innn til siden.

Politiet spurte etter Taoufik Moallas identifikasjon, og om han hadde skreket.

Det skriver BBC.

Mannen prøvde å forklare til politiet at han ganske enkelt hadde sunget med til en sang mens han satt inne i sin egen bil.

- Jeg fortalte de at jeg ikke skrek, men sang. Jeg sang med til refrenget i sangen 'Everybody Dance Now,' men det var ikke høyt nok til å forstyrre noen, forteller han til den kanadiske avisen Montreal Gazette.

Politiet tok deretter en titt inne i 38-åringens bil, og ga ham vognkort og førerkort tilbake, sammen med en bot på 149 kanadiske dollar, tilsvarende 950 norske kroner.

Taoufik Moalla forteller at han fikk helt sjokk over å få boten, da han ikke trodde at politiet bøtela folk for å synge i egen bil.

Han skal angivelig ha fått boten for å ha "skreket på offentlig sted", men politiet vil ikke kommentere den konkrete saken ytterligere.

Se Taoufik Moalla forklare den nesten komiske hendelsen i videoen nedenfor: