39 år gammel far sjekker datterens jomfruhinne hvert år

13/09/2022 09:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den 39 år gamle rapperen T.I er definitivt ikke interessert i at datteren hans begynner å ha sex. Han sjekker derfor en gang i året om hennes jomfruhinne fortsatt er intakt.

Mange foreldre gruer seg til tiden da deres små barn har blitt til tenåringer som plutselig begynner å interessere seg for sex.

Imidlertid er det en tid som garantert kommer, og mens noen foreldre er ganske avslappet om det, er det også de foreldrene som absolutt ikke er det.

En slik forelder, du må si at den 41 år gamle rapperen T.I går under. Rapperen som voldtar om sex i mange av sangerne sine er ikke minst interessert i at 18-åringen har sex ennå.

Rapperen deltok i Podcast Ladies Like Us, hvor han snakket med de kvinnelige vertene Nazanin Mandi og Nadia Moham. De syntes imidlertid det var vanskelig å tro det de hørte da den 41 år gamle rapperen sa at han sjekker hvert år for å se om datteren fortsatt har sin jomfruhinne.

– Jeg kan si at fra og med hennes 18-årsdag er jomfruhinnen hennes fortsatt intakt, forteller han vertene i podcasten.

Før folk begynner å bli for forferdet, er det ikke rapperen selv som går ned og gjør sjekken. En profesjonell gynekolog gjør det, der pappa T.I. er til stede.

Han sier i intervjuet at etter din datters 16-årsdag skrev han en på kjøleskapet som sa 'Gynekolog i morgen klokken 21.30.

Datteren gikk med på å ta mat, og hun hadde heller ikke noe problem med å gå med på at gynekologen fortalte pappa om det han så.

Det krever tillatelse fra datteren, og hun hadde ingen problemer med å gi den. Kanskje fordi jomfruhinnen fortsatt var intakt, som rapperen fortalte i begynnelsen av intervjuet.

"Nå er det bare å gi meg resultatet"

Den 41 år gamle rapperen sier også at legen fortalte oss at en jomfruhinne kan gå i biter av mye mer enn sex. Blant annet ridning, sykling, sport og andre ting. Dette stoppet imidlertid ikke faren med sin nysgjerrighet.

"Hør på doktor. Hun sykler ikke, hun sykler ikke, og hun driver ikke med sport. Bare sjekk jomfruhinnen og gi meg resultatene," sier rapperen.

Vertene i podcasten har vanskelig for ikke å le av rapperens historier, men de forteller ham også at datterens mål føles satt i fengsel. For det forsvarer rapperen, og sier at han føler seg trygg på at mange unge mennesker vil sette pris på det senere i livet.

"Jeg tror unge mennesker, når de ser i bakspeilet, takker foreldrene sine for at de ikke lot dem gjøre for mye skade på seg selv, slik de ellers kunne ha gjort," sier T.I.

I podkasten stiller vertene også spørsmål om rapperens 15 år gamle sønn, som allerede har vært seksuelt aktiv. Rapperen sier at han ikke vil at noen av barna skal ha sex, men at han ser en stor forskjell mellom gutter og jenter når det gjelder sex.

– Men jeg har en annen følelse med gutter enn jenter. Og det er bare min gudfryktige mening. Jeg tror ikke det er noen fedre der ute som ville sagt noe annet.

Hva synes du om at den 41 år gamle rapperen har et kontrollerende behov for å få sjekket datterens jomfruhinne?