4 år gammel gutt overlever mirakuløst 6 dager i naturen

13/12/2022 08:08

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En 4 år gammel gutt har mirakuløst klart å overleve i seks dager på egen hånd etter å ha gått seg vill i den kenyanske landsbygda.

Det er et ekstremt utfordrende terreng for alle å overleve i, sier piloten som reddet den fire år gamle gutten.

Fireåringen, som bor i en landsby i Kenya, var forsvunnet i naturen. Han var ute og stelte husdyr med brødrene sine da en storm skilte dem.

Fireåringen fant ikke veien hjem, men vandret i stedet inn i et avsidesliggende område fylt med sjakaler og hyener.

Det skriver Daily Mail.

Seks dager etter at den lille gutten forsvant, ble han endelig funnet av et letemannskap i et fly. Det var pilot Roan Carr-Hartley fra Sheldrick Wildlife Trust som fikk øye på gutten.

– Jeg fikk røff veiledning av sjefen. Et letemannskap hadde sett spor etter gutten rundt syv kilometer fra landsbyen hans, men derfra ble sporene vanskelige å følge, sier piloten.

Piloten fløy rundt i nesten fire timer uten å lykkes. Alt han så var hyener og sjakaler.

– Det var et tøft område for alle å måtte være alene, spesielt for et så lite barn, sier Roan.

Han måtte fly tilbake for å fylle drivstoff før han gjorde et nytt forsøk. Piloten innrømmer at det virket håpløst å lete etter en liten gutt i en så stor villmark.

– Utenfor venstrefløyen så jeg en liten skikkelse under meg, omgitt av mange busker og trær. Jeg kunne ikke tro mine egne øyne, men der var han: en liten liten gutt omgitt av endeløs villmark. Jeg var i sjokk over at han fortsatt var i live og gikk rundt, sier piloten.

Piloten fikk letemannskapene, som var til fots, til stedet. Gutten er nå tilbake i landsbyen sin, mirakuløst bare sliten, men uskadd.