4 år gamle Norah hilste på fremmed: Det endte med å forandre livet hans

16/09/2022 14:14

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
4 år gamle Norah hadde bursdag. Så hun handlet med moren sin den store dagen. Handleturen endte med at Norah endret en annen persons liv.

Da Norah og moren gikk rundt i butikken, så Norah en gammel mann. Hun gikk bort til mannen og sa: "Hei gammel mann! I dag er bursdagen min!"

Det som kan oppfattes som en litt uhøflig kommentar, ble ikke mottatt slik i det hele tatt av den eldre mannen. 

Det skriver Sosialnytt.

Mannen foretrakk ikke en eneste gruve. Han virket trist da han så på Norah. Leppene hans quivered som han stammer ut:

"Hei, lille jente. Hvor gammel er du?" Det var starten på en samtale mellom de to, en samtale som endte med en klem.

Norah hadde gjort inntrykk på den eldre mannen. Norahs mor, Tara Wood, tok et bilde av datteren og mannen. Hun lastet senere bildet opp på Facebook. 

Det nydelige bildet ble delt i full fart, og noen gjenkjente hvem den gamle mannen på bildet var. De ga navnet og telefonnummeret hans til Norahs mor.

Mannen heter Dan Peterson. Han er 82 år gammel og mistet sin kone for noen måneder siden. Etter at hans kone døde, ble Dan dypt deprimert, han fant ingen gleder i livet. Men så møtte han Norah.

Det ga Dan en ny gnist av liv. Han hadde blitt invitert til Norahs og hennes families hjem. Siden da har Dan og Norahs familie utviklet et kjærlig og nært forhold. 

De besøker ofte hverandre. De har til og med feiret høsttakkefesten sammen.

Foto: Facebook

"Hun har vist meg en dybde av kjærlighet jeg ikke visste eksisterte," forklarer Dan.

"Norah spør om Dan hver dag. Hun bryr seg om ham. Jeg lurer på om han er ensom eller kald. Hun tenker på alt og vil bare at han skal ha det bra," skriver moren.