4 år gamle Norah reiste seg opp i handlevognen og ropte på gammel mann - det skulle forandre livet hans

30/11/2021 11:45

Emma

Utland
Privatfoto
Privatfoto
Den lille jenta var med moren sin til supermarkedet for å kjøpe muffins til bursdagen hennes. Hun endte opp med å forandre en annen persons liv.

"Hei, gamle mann. Det er bursdagen min!"

Det var slik fire år gamle Norah ropte til en eldre herre på supermarkedet da hun var sammen med moren ute og handlet cupcakes til bursdagsfeiringen.

Kanskje en liten - om enn litt frisk - bemerkning. Men det endte faktisk opp med å snu den triste eldre mannens liv opp ned, skriver CNN.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Privatfoto

Først ble moren flau over datterens oppførsel. Mannen fordervet ikke en gruve og virket ikke veldig glad. Men snart løsnet han. Underleppen hans skalv litt.

"Hei, lille jente. Hvor gammel er du i dag?», spurte han, og de to pratet litt og ga hverandre en klem.

Norah ante ikke hvor mye møtet betydde for den gamle mannen. Moren, Tara Wood, tok et bilde av de to sammen og la det ut på Facebook. Noen gjenkjente mannen og ga henne kontaktinformasjonen hans.

«Dette er første gang jeg har sett den mannen smile siden kona hans døde», skrev en bekjent av mannen til Facebook oppslaget.

Mannen viste seg å være Dan Peterson. Han var 82 år gammel og hadde mistet sin kone noen måneder tidligere. Tapet av kona hadde ført til en depresjon.

Seks måneder etter hennes død møtte han Norah.

«Den dagen var jeg fylt av selvmedlidenhet. Jeg syntes bare så synd på meg selv. Men hun endret det,» forteller 82-åringen.

Han fikk klippet håret og barbert seg. Så dro han hjem til Norah for å feire bursdagen hennes sammen med henne. Uken etter hadde familien et nært og kjærlig forhold til mannen de kaller Mr. Dan.

Blant annet planla de å holde Thankgsgiving sammen. Han, Norah, foreldrene og Norahs seks søsken.

"Hun har vist meg en dybde av kjærlighet jeg ikke visste eksisterte," sa den berørte Dan Peterson.

 

 

 

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.