5 år gammel gutt bæsja i buksa: Lærerens motbydelige straff fikk henne dømt

28/07/2021 14:30

Emma Sletta

Utland
En kvinnelig lærer straffet en 5 år gammel gutt som hadde bæsjet buksene sine på en så motbydelig måte at hun ble sparket og dømt.

Lærer Kelly Lewis, som tidligere underviste ved Frey Barneskole i Acworth, USA, har fått sparken etter en motbydelig straff av en bare fem år gammel gutt.

På den amerikanske skolen jobbet hun primært med barn med spesielle behov, skriver cbs64.

Imidlertid mistet hun jobben da hun forlot en fem år gammel gutt med avføring i buksene i to timer etter at han ved et uhell laget buksene. Selv har hun forsvart seg ved å bare prøve å «gi ham en lærepenge i toalettvaner».

– Gutten fikk rødhet og irritasjon i rumpa og fikk psykiske smerter som følge av lærernes handlinger, sier et vitne til amerikanske myndigheter, ifølge CBS64.

De andre foreldrene med barn på skolen ble svært sjokkert da de hørte om den motbydelige hendelsen.

Blant annet var Stacey Ramirez, hvis sønn med autisme også er student ved Frey Barneskole, veldig opprørt da hun hørte om det. Derfor spurte hun sønnen hva han syntes om denne typen straff.

"Ryan, hva synes du om dette?" Og han brukte begrepet 'forferdelig'," sa Stacey Ramirez.

I tillegg til å være mor til en sønn med autisme, er hun også leder av The Arc of Georgia, en organisasjon som spesialiserer seg på å forsvare menneskerettighetene til mennesker med funksjonshemninger.

Hun har forklart at det er vanskelig for et barn med spesielle behov å komme seg etter å ha blitt behandlet så umenneskelig.

"Dette er ikke over for familien ennå, og det er ikke over for den lille gutten," sa hun.

Ifølge FOX 5 Atlanta har hendelsen ikke bare kostet Kelly Lewis en permittering. Hun er også dømt for overgrep mot barn og har ikke lenger lov til å jobbe med barn under 16 år.