6-år gammel skolejente kvalt til døde: Lærer tapet igjen munnen hennes fordi hun ‘snakket for mye’

18/06/2017

Ida Veiden Brakstad

Utland
Foto: Shutterstock.
Foto: Shutterstock.
En jente på 6 år døde på tragisk vis etter at læren hennes tapet igjen munnen hennes. Politiet etterforsker nå saken.

Skoleeleven Guo Jintong var angivelig for snakkesalig under morgenens aerobic-time, og lærerens vanvittige straff endte med å ta livet av henne. Jenten gikk på Huadin Experimental Kindergaten i den nordøstlige Jilin-provinsen i Kina. 

Jenta mistet bevisstheten da læreren tapet igjen munnen hennes. Hun ble senere kvalt og konstantert død av ambulansepersonalet en halv time senere.

Det skriver Mirror.

I følge et vitne så ”snakket” jenten for mye mens hun og klassen hennes gjorde aerobics og strakk ut. Læreren troppet så angivelig opp med tape og lim som ble brukt til å lukke den lille jentas munn. Hun døde kort etter. 

Da læreren så jentas voldsomme reaksjon på den brutale straffen, tok hun henne med til skolens helsesøster som ringte etter en abulanse. 

6-år gamle Guo Jintong.

På sykehuset var legene ikke i stand til å redde den lille jenta. Skolen har ennå ikke kommet med noen offisiell uttalelse om hendelsen, men i følge myndighetskilder vil det lokale politi se nærmere på saken. 

En minnesermoni har blitt holdt for jenten, og foreldrene hennes har blitt filmet mens de sitter utenfor skolens barnehage mens de venter på svar på hvordan det tragiske dødsfallet kunne skje. 

 

Guo Jintong foreldre krever et svar fra skolen.

 

 

 

 

 

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.