63-åringen kjøpte noen småting i Rema 1000: Det som skjedde etterpå er ekstremt sjokkerende

16/03/2024 19:00

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den 63 år gamle mannen hadde ikke rent mel i sekken - snarere tvert imot.

En 63 år gammel mann, fra den danske byen Herning, befant seg plutselig i en hovedrolle tirsdag ettermiddag da han besøkte en Rema 1000-butikk.

Mannen betalte for noen små varer, men prøvde likevel å få noen "gratis" varer fra butikken.

63-åringen hadde gjemt en pakke pølser og en ost under jakken, men akkurat da han var på vei ut av butikken, ble han konfrontert av en ansatt.

Men så tok saken en uforutsigbar vending, skriver Herning Folkeblad.

Mannen var åpenbart ikke glad for å bli oppdaget i svindelen, så han dyttet den ansatte og stakk av. Utenfor gjemte han tyvegodset i en sandkasse.

Politiet ble tilkalt til stedet, og da de fikk tak i ham, viste det seg at han hadde mer skitt i bagasjen.

I tillegg til å bli tatt for tyveri og for å ha dyttet den ansatte, hadde han også en kniv på seg uten god grunn, noe som fikk ham i trøbbel for å bryte knivloven.

Men det stopper ikke her.

Politiet fant også en liten mengde marihuana på ham, og da de senere ransaket hjemmet hans, fant de ytterligere 22 gram hasj, litt ketamin og amfetamin.

I tillegg fant de også noe som lignet et regnskap og andre ting som pekte mot at han muligens solgte narkotika.

Så det som startet som et klønete forsøk på å få tak i noe fra supermarkedet, endte opp med å avsløre mye mer trøbbel. Nå har 63-åringen en fin bunke med siktelser foran seg.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.