69 år gammel mann drakk kaffe med en "spesiell ingrediens": Kort tid senere var han død

19/10/2023 07:00

redaktion

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En 69 år gammel mann drakk en kopp kaffe med en spesiell ingrediens før en avslappende stund. Det endte med å koste ham livet.

Menn kan trenge litt hjelp for å holde det oppe når de når en viss alder. En 69 år gammel mann hadde nådd denne alderen, og han bestemte seg derfor for å drikke en kopp kaffe med Viagra før han koste seg.

Dessverre gikk det ikke i det hele tatt slik den 69 år gamle mannen selv hadde planlagt. Tvert imot endte det fatalt, da han ble funnet død like etterpå.

Tragedien fant sted på et motell i Phatthalung i Indonesia lørdag 14. oktober. Mannen, som het Sompong, hadde kjøpt seg et selskap, men kvinnen stakk fra stedet da det gikk galt.

Ifølge Daily Star har lokalt politi kunngjort at han drakk den "ytelsesfremmende" drinken før han møtte kvinnen, som endte med å sende kroppen hans i "sjokk".

Dessverre resulterte dette i at han døde kort tid etter. Thanasit Jongwang fra Mueang Phatthalung-politiet sa at de mottok en rapport klokken 14, hvoretter kriminaltekniske etterforskere ble sendt til stedet.

"Den avdøde anslås å ha vært død i rundt tre timer før han ble funnet. Det var ingen indikasjoner på noe ulovlig eller tegn på seksuell aktivitet. Offeret hadde tatt en hel pakke med et afrodisiakum for å forbedre ytelsen hans med kvinnen." sa Jongwang til lokale medier.

"Vi tror det var det som fikk kroppen hans til å gå i sjokk. Hun ble ikke hos ham og dro muligens da hun så at han var død."

Ifølge politiet fant de også en svart motorsykkel fra Honda, som mannen hadde brukt som transportmiddel til motellet. I denne fant de fire pakker med hans såkalte 'kjærlighetsdrikk', hvorav den ene var åpnet.

Motelpersonalet sa at 69-åringen hadde vært en gjenganger i noen tid, og at han besøkte dem opptil fire ganger i måneden med forskjellige kvinner.

Dagen han døde hadde han bestilt rom i to timer med en kvinne på rundt 55 år, som forlot stedet 20 minutter senere uten ham. Politiet håper å spore opp kvinnen for å spørre hvorfor hun ikke anmeldte dødsfallet.