8 år gammel gutt i tårer etter sjokkerende opplevelse i limonadeboden hans

10/06/2023 14:30

Emma Sletta

Utland
Foto: ilovetheupperwestside / Julian The Business Man)
Foto: ilovetheupperwestside / Julian The Business Man)
Den unge gründeren Julian Lin drev limonadestanden sin i fire timer i New York søndag ettermiddag da to unge tenåringer gjorde noe forferdelig.

Å stjele er en ting, men å stjele fra et barn er enda verre.

En åtte år gammel gutt satt igjen i tårer etter at kaldhjertede tenåringer stjal inntektene hans fra limonadestativet.

Den unge gründeren Julian Lin drev sin limonadestand søndag ettermiddag i New York, USA, da to unge tenåringer sto i kø og ba ham om noen drinker.

Men da Julian snudde seg bort for å gi kundene limonade, stjal de krukken hans med penger på bordet og stakk av på sparkesyklene sine, ifølge politiet.

Julian, som hadde solgt i fire timer på tidspunktet for hendelsen, hadde solgt for $ 100 - $ 150 før ranerne tok av med sine hardt opptjente kontanter.

Heldigvis hadde noen av pengene blitt betalt med Venmo, men en stor del hadde fortsatt forsvunnet.

– Jeg føler meg skuffet over menneskeheten, sier den unge forretningsmannen til bloggen ilovetheupperwestside.com.

– Jeg var ikke klar over at noen skulle rane en 8-åring.

Noen av Julians godhjertede naboer stoppet de resterende pengene og tipset ham til og med.

– Da jeg mistet alle pengene, var det mange som ville hjelpe meg med å bli frisk, så de ga meg ekstra store tips, sier han til bloggen.

"Det fikk meg til å føle meg bra at så mange mennesker ønsket å hjelpe meg med å komme meg etter dette angrepet," la gutten til. "Det fikk meg til å føle meg glad, glad, takknemlig."

Julian avslørte at til tross for hendelsen, er han fortsatt ivrig etter å komme inn i virksomheten og har lært en verdifull leksjon når han arbeider med kunder.

Han sa: "Jeg vil ikke at pengene mine der ute for noen å få tak i. Jeg vil være mer oppmerksom. Jeg vil stole på instinktene mine, for jeg kunne se at de gutta var lyssky da en av dem hadde på seg en skimaske."