81-åring gifter seg med 36-åringen: Du vil aldri gjette hvor de holder «bryllypsreisen» her

19/11/2020 10:49

Emma Sletta

Utland
Det er langt fra de fleste som velger å holde «bryllupsreisen» her.

Det var på Facebook at 81 år gamle britiske Iris Jones møtte 36 år gamle Mohamed Ahmed Ibriham fra Egypt, og de to er nå gift, skriver Ladbible. Til mediet avslører hun hvordan det skjedde da de valgte å si ja til hverandre.

"Det var bare en utveksling av dokumenter, vi måtte signere flere dokumenter med en signatur og et fingeravtrykk. Så fikk vi dokumentene som sier at vi er gift, men alt er på arabisk, så jeg vet ikke hva det står, forklarer Iris, og legger til at hun på ingen måte er under tøffelen.

Etter de formelle papirene valgte paret å holde en liten mottakelse bare for de to for å feire kjærlighet.

"Vi gikk til KFC (fast food chain, ed.) og fikk kylling, pommes frites og Coca-Cola. Hvis jeg spiser krydret mat, må jeg gå på toalettet hele tiden," forklarer Iris.

Ber Boris Johnson hjelp

Akkurat nå er paret i Egypt, men Iris Jones vil gjerne bringe Mohamed Ahmed Ibriham til Storbritannia.

"Vi trenger desperat å få Mohamed til Storbritannia, så hvis Boris Johnson leser sammen, gjør ditt beste, få fingeren ut og få Mohamed visum."

" Han ville være en seier for landet, han er en kvalifisert ingeniør og han ville være bra for økonomien. Han ville fungere, det ville jeg sørge for," lover hun.

For Mohamed Ahmed Ibriham er det ikke så viktig hvor i verden de to befinner seg.

"Jeg bryr meg ikke hvor vi bor eller hvor rik eller fattig hun er, jeg vil bare være sammen med Iris. Hvor hun ønsker å bo er hennes valg; det kan være enten Storbritannia eller Egypt."

"Folk tror jeg er med henne av alle de gale grunnene. Jeg vet at Storbritannia er et vakkert land, og mange mennesker ønsker å gå dit, men jeg bryr meg ikke. Jeg er klar til å bo hos henne hvor som helst i verden, sier han.