Adam tok bilder av spøkelse i en drøm - få dager senere oppdaget han noe uhyggelig på mobilen sin

13/11/2017 17:00

Anniken Hauge

Utland
Hvis du er typen som ikke tror på spøkelser eller andre overnaturlige ting, så vil Adams historie høyst sannsynlig få deg til å endre mening.

Adam Ellis fra New York har flere netter opplevd å bli hjemsøkt i drømmene sine. Spøkelset tar ifølge ham selv form som en liten demonisk gutt med bare et halvt hode. Gutten kaller Adam Ellis for Dear David.

Når han drømmer om gutten, klarer han ikke å bevege seg. Han klarer bare å åpne øynene sine, og han opplever ofte at gutten sitter i en grønn stol ved enden av sengen og betrakter ham. Det skriver The Sun.

En kveld bestemte Adam seg for å ta med seg mobilen i senga. I drømmen samme natt opplevde han igjen at gutten holdt øye med ham:

- I går drømte jeg om ham igen. Han stirret på meg, akkurat som første gang jeg så ham. Igjen følte jeg meg paralyseret og klarte ikke å bevege meg, men denne gangen var noe annerledes. Han begynte å bevege seg mot meg, skriver Adam Ellis på Twitter.

I drømmen finner Adam Ellis frem mobilen sin. Den han hadde lagt ved siden av seg før han sovnet:

- Jeg tenkte at hvis David kom til å drepe meg, så ville jeg ha bevis. Jeg begynte derfor å ta masse bilder. Gutten hadde problemer med å bevege seg, men han kom allikevel veldig nærme. Til slutt sto vi ansikt til ansikt. Øynene hans rullet bakover i ansiktet og han mumlet noe jeg ikke forstod. Så våknet jeg og alle spor etter spøkelsesgutten var borte, skriver Adam Ellis videre på Twitter.

Et par dager senere så Adam Ellis tilfeldigvis gjennom bildene sine på mobilen, og da oppdaget han noe forferdelig skummelt.

De bildene han hadde drømt at han hadde tatt av gutten, lå nå på mobilen hans:

Adam Ellis historie har i ettertid fått stor oppmerksomhet på sosiale medier, hvilket er veldig forståelig for det er en syt ekkel historie som ingen kan forklare.

Les også om søvnparalyse som en norsk lege anslår at hver tiende nordmann sliter med