Alan parkerte bilen sin for å handle inn: Ble rasende da han fant motbydelig lapp på frontruten

23/02/2018 13:00

Anniken Hauge

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Det kokte helt over for mannen da han fant den helt vanvittige lappen på frontruten på bilen sin.

Det er ikke alltid like lett å finne en fornuftig parkeringsplass til bilen.

Uansett om man må lete lenge etter en plass, glemmer å hente lapp eller parkerer litt skjevt så andre verken kommer ut eller inn, så er det rikelig med utfordringer når man skal parkere bilen.

Men selv når man gjør det helt riktig, så er det fortsatt noen som kan bli urimelig sure, hvilket Alan Danner fra den engelske byen Reading opplevde, da han skulle parkere bilen for å handle inn, skriver Daily Mail. 

For mes familien gikk ut av bilen, hadde en annen bilist holdt godt øye med Alan, kona og parets 23-årige datter Paige, hvilket fikk den anonyme lumske personen til å etterlate en ubehagelig lapp på fronruten.

- Du vil bli anmeldt for å benytte en handikapplass. Jeg så at du og datteren din gikk ut av bilen uten tegn til å ha noe handikap. Det er en svært egoistisk handling å stjele denne plassen fra en annen som er handikappet, står det på lappen som Dagens.no har fått innsikt i av Alan Tanner.

Alan Tanner (tv.) ble rasende da han kom tilbake til sin lovlig parkerte bil hvor en bilist hadde blandet seg uten innsikt i saken. Foto: Alan Tanner

Det var denne lappen som fikk det til å koke over for Alan. Foto: Alan Tanner

Og selv om det stemmer at familien parkerte på den blå handikap-plassen, så har de all rett til det ettersom Alans datter Paige er handikappet.

Datteren har en kromosomfeil som gjør at hun ser mye yngre ut enn sine 23 år, men har samtidig behov for konstant pleie og omsorg. Derfor har familien også et tydelig handikapskilt i frontruten, og kan parkere lovlig på handikapplasser.

23-åringen Paige Tanner er psykisk handikappet og har behov for konstant pleie og omsorg. Foto: Paige Tanner

- Jeg kunne godt tenke meg at de som skrev den lappen var sammen med datteren min i en uke, så de kunne forstått hvorfor vi har et handikapbevis i bilen, sier Alan Tanner til Mirror. På Facebook har faren lagt ut et innlegg hvor han ber om litt mer sympati og forståelse fra den obsternasige bilisten.

- Ikke døm oss med mindre du kjenner til alle detaljene i saken. Paige er ikke en ung jente, men en 23 år gammel kvinne som er alvorlig psykisk handikappet og krever omsorg døgnet rundt. Det håper jeg at den som skrev lappen forstår nå, skriver skriver Alan Tanner i innlegget sitt.