Amber Heard: Nekter å betale etter tapt rettsak

25/11/2022 10:27

Sofie

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Insisterer på at forsikringsselskapet er ansvarlig for å betale Johnny Depp.

Etter at en svært offentlig rettsak mellom eks-paret Amber Heard (36) og Johnny Depp (59) endte i en rettssak, fortsatte overskrifter som peker på den tidligere "Aquaman"-stjernen bare å komme. 

Heard, som ble saksøkt for ærekrenkelse etter at hun skrev en avisartikkel der hun hevdet at hun var et offer for vold i hjemmet, ble dømt til å betale eksmannen ti millioner dollar, eller nesten 100 millioner kroner.

36 åringen mener at forsikringen hennes på 1 million dollar skal dekke advokatsalærene hennes, og at de også er ansvarlige for å dekke den 1 millionen hun ble tvunget til å betale sin eksmann.

Skuespilleren saksøker nå New York Marine and General Insurance Co. etter at hun tok dem til retten og ba en dommer om å pålegge dem å betale det forsikringsselskapet ikke mente de skyldte. 

Heard tok ut 1 million dollar i ansvarsforsikring for å beskytte seg mot ærekrenkelseskrav. 

Tvisten mellom partene er basert på at en jury finner Heard skyldig i ærekrenkelse, noe som betyr at forsikringsselskapet mener de ikke er ansvarlige for å betale Heards saksomkostninger. 

I rettsdokumenter innhentet av TMZ, hevder Heard det stikk motsatte - at forsikringsselskapet har lovet å betale hennes advokatsalærer og en dom på opptil 1 million dollar uavhengig av utfallet av søksmålet.

Heard hevder at partene inngikk denne avtalen og hun saksøker nå fordi hun sier at de ikke klarte å oppfylle sine forpliktelser i henhold til avtalen.