Andrew Tate blir bak lås og slå

21/01/2023

Emma Hansen

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den kontroversielle influenseren Andrew Tate blir bak lås og slå.

Det gikk veldig galt veldig fort for Andrew Tate.

Den kontroversielle influenseren, som har blitt kjent for å spre kvinnehat, sitter for tiden fengslet i Romania, der han anklages for å stå bak menneskehandel og seksuelle overgrep.

Og han kommer ikke til å rømme fra fengselet med det første. Varetektsfengslingen er forlenget.

Det skriver BBC.

Andrew Tate er i strupen med sin bror, Tristan Tate, som er anklaget i samme sak. De to vil nå forbli bak lås og slå til 27. februar, da deres varetektsfengsling foreløpig vil løpe.

Mens de er i demperen, bruker politiet tiden til å samle bevis for en sak mot dem. De anklages for å være en del av en kriminell gruppe som står bak menneskehandel, seksuell utnyttelse og overgrep mot kvinner.

Andrew Tate har blitt en stor internettpersonlighet, som har millioner av visninger på sosiale medier TikTok.

Kort tid før fengslingen var han imidlertid i opprør av en annen grunn. Han hadde skrevet et innlegg på Twitter der han skrev til miljøaktivist Greta Thunberg for å vise frem sine 33 biler mens han ba henne sende ham en e-post.

Siden den gang fikk han et oppsiktsvekkende svar som sikret Greta Thunberg den mest likte tweeten noensinne på plattformen, mens flere av bilene han har vist frem siden har blitt konfiskert i saken mot ham.

Det gikk fra godt til dårlig på veldig kort tid for Andrew Tate.

Læs også:

Bestemor 57: Starter med OnlyFans for å betale husleie Viktoria Winslow har slått seg sammen med datteren Zoe for å starte med OnlyFans.
"Farmen kjendis" skaper sterke reaksjoner: Produksjonen bryter loven Årets "Farmen kjendis" har gitt mange dramatiske og minneverdige øyeblikk.