Astronomer i Ukraina: UFO-er flyr over Kiev

15/09/2022 07:31

Emma Sletta

Utland
Foto: Main Astronomical Observatory NAS of Ukraine
Foto: Main Astronomical Observatory NAS of Ukraine
Astronomer i Ukraina har sagt at det er UFO-er som flyr "overalt" på himmelen over Kiev.

"Vi ser dem overalt", er bare en av uttalelsene som har blitt delt av det ukrainske astronomiske observatoriet NAS.

Rapporten, som nylig ble publisert, beskriver den uavhengige studien av uidentifiserte luftfenomener - eller uidentifiserte luftfenomener (UAPer), som de nå kalles - som ble observert fra meteorstasjoner i Kiev og den ukrainske landsbyen Vinarovka.

Forfattere B.E. Zhilyaev, V.N. Petukhov og V.M. Reshetnyk staten, først og fremst, at det viktigste kjennetegn ved UAPs er deres "høy hastighet". En så høy hastighet at de er umulige å se med det menneskelige øye.

Astronomer var imidlertid i stand til å ta bilder av UAPene ved hjelp av en spesialutviklet teknikk og ved å gjøre sine observasjoner på dagtid.

I artikkelen med tittelen "Uidentifiserte luftfenomener I. Observasjoner av hendelser" vises resultatene av deres observasjoner. 

Etter å ha samlet dataene, har forskerne kommet opp med to typer UAPer - "Kosmikk" og "Fantomer".

"Begge typer UAPer har ekstremt høye bevegelseshastigheter. Det er et vanskelig eksperimentelt problem å oppdage dem."

"De er et biprodukt av vårt primære astronomiske arbeid, nemlig observasjoner av meteorer og inntrengninger i rommet i løpet av dagen."

Forfatterne konkluderte med at "flyvninger av enkelt-, gruppe- og skvadroner av skipene ble registrert beveger seg i hastigheter fra 3 til 15 grader per sekund."

Gitt Russlands invasjon av Ukraina, kan en enkel forklaring være at de uidentifiserte observasjonene er en form for våpen, for eksempel raketter eller raketter.

Men krigen ble ikke nevnt i det hele tatt. I stedet forklarte forfatterne:

"Vi observerer et betydelig antall gjenstander hvis opprinnelse er uklar."