Astronomisk avtale: George Clooney takket nei til 230 millioner for en dags jobb

22/08/2022 13:11

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Det krever mer enn penger å lokke George Clooney til noe. 230 millioner kroner er i hvertfall ikke nok til å overbevise han.

George Clooney er en av de mest berømte skuespillerne i verden. Han har tilbrakt rundt 40 år i showbransjen, og er tilsynelatende veldig selektiv når det gjelder jobbmuligheter.

Den 60 år gamle skuespilleren «The Ocean's Eleven» har avslørt at han takket nei til 35 millioner dollar (230 millioner) for bare én dags arbeid. Arbeidet besto av å være en del av en annonse for et flyselskap.

Clooney ble intervjuet av The Guardian om hans kommende film «The Tender Bar» og om han mener han har «nok penger nå», skriver The New York Post.

"Jeg ble tilbudt $ 35 millioner for en dags arbeid for et flyselskap, men jeg snakket med min kone om det, og vi bestemte oss for at det ikke var verdt det," sa George Clooney.

Med henvisning til kona Amal Clooneys mange års arbeid i menneskerettighetsloven forklarte George Clooney at det aktuelle flyselskapet var assosiert med «et land som, selv om det er en alliert, til tider er tvilsomt».

"Hvis det tar et minutts søvn fra meg, er det ikke verdt det," forklarte den 60 år gamle skuespilleren.

George og Amal giftet seg i 2014, og har fire år gamle tvillinger Ella og Alexander. Clooney forklarte også hvorfor han har valgt å trekke seg litt fra skuespill de siste årene.

– Generelt er det bare ikke så mange gode alternativer. Og jeg trenger ikke å handle, sa han.

– Min kone og jeg hadde en samtale da jeg fylte 60 år i sommer. Jeg sa: 'Jeg kan fortsatt hoppe rundt ganske bra, og vi elsker begge det vi gjør. Men vi må sørge for at vi ikke bestiller dumt. Så en del av det er bare at vi sørger for at vi lever våre liv.

I et intervju på podcasten «WTF With Marc Maron» åpnet Clooney opp om å få barn i sen alder.

– Jeg hadde en samtale med Amal her om dagen fordi jeg var 60 år gammel. Vi må revurdere hvordan vi lever livene våre, sier han, og legger til at samtalen handlet om å bagatellisere karrieren deres av hensyn til barna.

– Vi jobber mye. Begge. Hun jobber mye. Det betyr ikke at vi ikke gjør en jobb, fordi vi må gjøre en jobb. Hvis du ikke har en jobb, er du død. Vi må også sørge for at vi bruker mindre tid bak en datamaskin eller går til steder.

George Clooney reflekterte også over det faktum at han har fylt 60 år. Og han ser ut til å ha det helt fint med sin alder.

"60 er et tall, men jeg har gjort alle de fysiske tingene, banket på treet, og jeg er i god omsorg. Jeg føler meg frisk. Som 60-åring kan du slå djevelen litt. Når du er 80, kan du ikke, og det er 20 år fra nå. 20 år går fort, og raskere etter hvert som du blir eldre," sier han.