Benjamin ble adoptert: Får sjokk når han finner ut hvem hans biologiske mor er

08/08/2023 08:30

Mikkel Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Hele barndommen har Benjamin Hulleberg visst at han var adoptert, men han fikk først vite hvem moren var i en alder av 20 år.

Benjamins adoptivforeldre hadde vært ærlige mot ham siden han var veldig liten, de hadde fortalt ham at han var adoptert og at moren hans bare var 15 år da hun fikk ham.

Benjamin var en aktiv unggutt med god oppvekst, men etter hvert som han ble eldre ble han mer og mer nysgjerrig på hvem hans biologiske mor var.

Det eneste han visste var at hun hadde valgt å bortadoptere ham fordi hun var så ung og verken hadde penger eller nettverk til å gi gutten en trygg oppvekst.

På 20-årsdagen sin fikk han en gratulasjonsmelding fra sin biologiske mor. Hun skrev at det ikke gikk en dag da hun ikke tenkte på ham.

"Jeg husker nøyaktig hvor jeg var da jeg fikk beskjeden om at jeg var på jobb." Benjamin forteller Good Morning America om meldingen fra moren.

Moren hadde klart å spore opp Benjamin på sosiale medier da han var 18 år gammel. Og etter to år våget hun endelig å skrive til ham.

Da Benjamin fant moren sin på Facebook etter å ha mottatt brevet fra moren, ble han sjokkert. Han hadde sett henne før.

Han hadde sett henne før på jobb.

Da Benjamin jobbet på en intensivavdeling på et sykehus, var det en dame som jobbet på hjerteavdelingen ved navn Holly Shearer. De hadde jobbet på samme sted uten å kjenne hverandre.

«Hver morgen gikk jeg forbi avdelingen der Benjamin jobbet. Vi parkerte i samme garasje, vi kunne ha vært i samme heis, vi ante ikke at vi var så nær hverandre.» Sier Holly Shearer.

Etter det rørende møtet inviterte Benjamin moren sin på middag, og de har hatt jevnlig kontakt siden. Dette skriver Sosialnytt ifølge Dagens.dk .

Se det søte møtet nedenfor.