Bildet av politimannen og 4-åringen som sitter midt i veien har rørt hele verden

07/09/2022 13:34

Emma

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Et bilde tatt etter en trafikkulykke går for tiden viralt, og det er en veldig spesiell grunn til det.

"Jeg pakket ham inn i teppet, klemte ham og prøvde å trøste ham."

Det sa politibetjent Ramon Salazar etter at bildet av ham som satt midt i veien med en 4-åring på fanget, gikk viralt.

Den 35 år gamle offiseren var en av de første som ankom i en trafikkulykke på en hovedvei i hovedstaden Quito i Ecuador.

Politibetjenten sa at han i utgangspunktet ikke visste at det var et barn til stede i en av bilene som var involvert i ulykken, det skriver Sosialnytt.

– Jeg så ulykken og en kvinne som trengte hjelp til å komme seg ut av bilen. Jeg kom tilbake med førstehjelpsutstyret, men så hørte jeg plutselig ropet til en liten gutt, som umiddelbart fikk min oppmerksomhet.

Ramon så at det allerede var andre som hjalp kvinnen, han bestemte seg instinktivt for å prøve å gjøre noe for den lille Dilan som gråt. Dessverre var gutten ikke fra Ecuador, og dermed snakket han ikke spansk, men når det gjelder empati, solidaritet og følelser, er det et felles språk som alle forstår.

Han pakket gutten inn i et teppe, klemte ham og gjorde sitt beste for å trøste ham. Ramon tok deretter telefonen og gjorde det han ville gjort hvis det hadde vært hans egen sønn.

For Ramon, som også har en 4 år gammel sønn og har jobbet som politibetjent i Quito de siste 15 årene, var det som å hjelpe sitt eget barn. Han holdt barnet tett og distraherte ham med en morsom video. Gesten gikk ikke ubemerket hen, og bildet ble raskt populært på nettet, og til slutt gratulerte selv byens politi styre Ramon for sin enkle, men fantastiske gest.