Ble «bortført av romvesener for 50 år siden»: Advarer nå mot flere spådommer

24/02/2022 07:44

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En mann som hevder han ble bortført av romvesener for 50 år siden, har sagt at han ble advart på den tiden om Covid-19 og en nær verdenskrig.

En fisker ved navn Calvin Parker, som hevder at «han ble bortført av romvesener for 50 år siden», har nå sagt at han ble advart mot Covid-19-pandemien, som han omtaler som «pesten», men at han ikke har sagt noe fordi han ikke trodde det ville skje.

 Det skriver Ladbible.

Ifølge The Mirror frykter den 68 år gamle fiskeren nå at hans andre «spådommer» vil finne sted fordi den om «pesten» var sann, og han har derfor valgt å dele sin erfaring for rundt 50 år siden med verden da den «skremmer meg vilt, ikke på mine vegne [men] på vegne av fremtiden til oss alle.»

Parker har uttalt at han ikke er så bekymret for seg selv som sin "tid på jorden er snart over", men at han tror han skylder det for å advare menneskeheten om hva som kan skje.

I 1973 ble han angivelig bortført av romvesener da han var 19 år gammel.

Her ble han ført opp i en UFO (ed. Unidentified Flying Object), hvor han nesten døde da kroppen hans ble tappet for blod og fylt med noe som han til i dag fortsatt ikke vet hva som er.

Han ble deretter vist mye "visjon", hvorav flere, inkludert "pesten", har vist seg å være sant, ifølge ham.

Parker har derfor valgt å advare oss om et annet "syn", som angivelig spår at tredje verdenskrig snart vil bryte ut.

Et "syn" som han selv tror på på grunn av den ustabile situasjonen i Øst-Europa mellom Ukraina og Russland.

«Jeg ville ikke snakket om det nå hvis jeg ikke hadde sett at noe av det var sant. Jeg vil absolutt ikke at folk skal tro at jeg er synsk, det er jeg ikke, sa Parker, mens han forklarte at han ser det som sin plikt å advare mot tredje verdenskrig.

"Kanskje jeg fikk en forbannelse, eller det kan være en måte å bidra til å redde planeten eller menneskeheten," sa han.