Ble stoppet for fyllekjøring: Prøvde å unnslippe straff med "frekt tilbud"

25/04/2022 07:26

Emma Sletta

Utland
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En 21 år gammel kvinne ble stoppet av politiet for drikking, og forsøkte deretter å "kjøpe seg fri" med et frekt tilbud.

En kvinne som krasjet bilen sin mens hun var påvirket av alkohol, prøvde å kjøpe seg fri fra straff. Hun prøvde å betale både kontanter og «seksuelle handlinger» til politibetjenten som arresterte henne. 

Det skriver Daily Star.

Politibetjenten som dukket opp på den krasjede bilen på James C Leo Drive i Township Spring, nord for Houston, Texas, ble fortalt av vitner at en kvinne kjørte inn i fortauskanten, hvoretter bilen rullet over en blomsterbed og inn i et trafikkskilt.

Kvinnen hadde imidlertid stukket av før politiet ankom. Kort tid senere dukket en mann opp på den krasjede bilen, hvor han prøvde å overbevise offiserene om at han var ansvarlig for ulykken.

Men så kom en kvinne til åstedet, som er identifisert i politirapporten som 21 år gamle Dulce Ortiz. Hun viste «flere tegn på rus», ifølge politiet, og det ble kort tid etter fastslått at det var hun som hadde kjørt bilen.

Etter å ha blitt avhørt på Statsadvokaten i Harris County, ble den 21 år gamle kvinnen først og fremst tiltalt for å ha unnlatt å stoppe og holde tilbake informasjon.

Men mens hun satt i en politibil på vei til den lokale politistasjonen, forsøkte hun angivelig å komme seg ut av situasjonen ved å bestikke den mannlige offiseren. Hun valgte å tilby ham ulike seksuelle handlinger og kontanter hvis han var villig til å la henne gå.

"Dulce Ortiz ble arrestert og fengslet i Harris County fengsel da hun er siktet for bestikkelser. Kausjonen hennes er ikke satt, men har blitt gitt til 262nd District Court», skrev offiseren på Facebook, der han også delte at hun prøvde å bestikke ham seksuelle handlinger.

Dette innlegget endte selvfølgelig opp med å gå viralt, noe som også resulterte i mange kommentarer til det. Flere skrev til og med at de mente offiseren burde ha akseptert det frekke tilbudet fra den 21 år gamle kvinnen.