Blind mann ser kona si for første gang: Har bare tre ord å si

20/07/2022 07:55

Emma

Utland
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Da denne mannen så kona si for første gang, hadde han bare tre ord å si.

Få mennesker kan forestille seg hvordan det er å ikke kunne se kjære. Det har vært realiteten i lang tid for Gene Purdie, som ikke kan se verden som oss andre. Han ble født med Stargardts sykdom.

Det er en sykdom som påvirker skarpheten i øynene våre. Personene som er berørt av denne sykdommen har et veldig uskarpt syn, og kan som regel bare se omrisset av tingene de ser.

Mens i noen tilfeller kan tap av syn begynne så tidlig som barndommen, er det noen som bare blir påvirket av det når de er voksne. Men det svekkede synet hindret ikke Gene i å møte kvinnen i livet hennes.

Hans kone, Joy, har avslørt at da hun nettopp begynte å utvikle en interesse for Gene, vinket hun til å si 'Hei', men Gene gikk rett forbi henne. Det såret henne, men Joy ga ikke opp.

Neste gang hun så ham, spurte hun ham hvorfor han 'later som han ikke ser henne'. Gene sa at han er blind. Og det var starten på livet deres sammen.

De begynte å dukke opp, begynte å danne par og giftet seg til og med. Etter det startet de også en familie. På dette tidspunktet gjorde Gene sitt beste for å leve med sykdommen, og han trente seg til å takle ting hjemme.

Paret sa at Gene faktisk var flink til å lage mat, selv om han måtte stikke nesen inn i sidene for å lese en kokebok.

Videre jobbet han mye for å vise sin kjærlighet til sin kone og sønn, selv om han ikke kunne se dem.

En dag, da Joy så på TV, så hun en spesiell funksjon på Rachael Rays show. I dette segmentet ga hun en ung kvinne sjansen til å se søsterens smil med et produkt som heter eSight.

Det var ikke tilgjengelig da, og å se det på TV ga Joy håp om at mannen hennes kunne få et liv der han kan se sønnen deres. Hun skrev til Rachael Ray så de kunne få sjansen til å bli med i showet.

«Selv om jeg hørte Rachael Ray si at de ønsket å hjelpe noen å se, trodde jeg fortsatt ikke på det fordi vi alltid har blitt fortalt 'nei',» sa hun på showet.

"Jeg begynte bokstavelig talt å skjelve og gråte den neste timen eller mer, ved tanken på at mannen min kunne se ansiktet mitt for første gang - for å se sønnen vår for første gang."

Etter dette ble Gene plassert foran et live publikum på Rachael Rays show, som også fortalte at hun var veldig glad på vegne av paret. Her fikk Gene se Joys ansikt for første gang.

Det eneste han kunne si da han holdt tårene tilbake, var disse tre ordene: 'Hun er vakker'.

I det øyeblikket visste Joy at brillene fungerte. Og da Gene så sønnen sin, kunne mange i studioet ikke annet enn å gråte med ham.

Gene fikk produktet fra eSight, som har en verdi på ca. 110 000 kroner. De mener at han også fikk muligheten til å leve et liv hvor han kan se både sin kone og sønn.