Bruden gråter ved graven: Plutselig dukker han opp på bildet

09/08/2022 10:33

Emma Sletta

Utland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Jessica skulle være gift med sitt livs store kjærlighet, men det nåde de aldri.

29. september 2018 skulle ha vært en av de beste dagene i Jessica Padgetts liv. Her skulle hun ha blitt gift med sitt livs store kjærlighet.

Imidlertid endte det aldri opp med å bli en realitet, da forloveden hennes ble kjørt i hjel av en beruset billist. Derfor bestemte hun seg for å hedre minnet om sin avdøde forlovede.

Det skriver Ladbible.

Jessica Padgett skulle ha vært gift med Kendall James Murphy. Alt var allerede under kontroll for bryllupet, da de hadde valgt brudekjole, bestilt DJ og valgt en meny for de inviterte gjestene.

Dessverre ble det aldri til virkelighet, for 10. november 2017 mistet Jessica forloveden sin, som bare fylte 27 år. Han jobbet som brannmann, og var på jobb for å hjelpe noen som var fastklemt i en bil etter en bilulykke.

Plutselig ble Kendall imidlertid overkjørt av en annen brannmann som hadde kjørt til ulykkesstedet mens han var beruset, hvor han endte opp med å drepe sin egen kollega.

Til tross for den store tragedien, ville ikke Jessica avlyse fotografen. I stedet valgte hun å hedre sin avdøde forlovede, noe hun gjorde ved å fullføre fotograferingen med venner og familie.

– Det var en emosjonell berg-og-dal-bane. Jeg ble tvunget til å stoppe meg selv et øyeblikk fordi jeg gråt så mye, sier Jessica til Global News.

Fotografen har delt flere av de hjerteskjærende bildene fra fotograferingen, der Jessica Padgett kan sees sørgende på sin avdøde forlovedes gravstein i en brudekjole.

"Jeg er veldig glad for at jeg gjorde dette fordi jeg ikke bare hjelper meg selv og familien min, men andre jeg ikke kjenner, men som også går gjennom en vanskelig tid og sorgprosess."

På et av bildene har fotografen også valgt å sette inn et bilde av Jessicas avdøde forlovede slik at Jessica kan bruke det som et evig minne hun alltid kan bære med seg.