Bruden truer med å droppe søsteren som brudepike: Årsaken er sjokkerende

18/03/2023

Sofie Hansen

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En kvinne har blitt valgt som brudepike til søsterens bryllup, men har nå blitt truet med å bli droppet av en sjokkerende grunn.

En kvinne som alltid har foretrukket kort hår har nylig fått beskjed om at hun må ha extensions i håret til søsterens bryllup, ellers blir hun droppet som brudepike. Det skriver The Mirror.

Kvinnen som skal være søsterens brudepike har vanligvis hår ned til haken. Men i forbindelse med en samtale om det forestående bryllupet fikk hun beskjed om at det ikke ville bli akseptert.

Under denne samtalen ble hun fortalt at hennes nåværende hår var "altfor kort" og at det ville se "rart og oppsiktsvekkende" ut siden resten av brudepikene har lengre hår.

Derfor ble hun bedt om å få forlengelse. Siden hun verken vil bruke penger på extensions, som hun bare trenger for én dag, eller bryr seg om hvordan hun ser ut med langt hår, forklarte hun til søsteren at det ikke kom til å skje.

Hun antok at dette ville være slutten på den samtalen.

«I forrige uke sendte hun meg en tekstmelding og spurte om jeg hadde valgt frisøren til extensionsene mine og at hun ønsket å se hennes tidligere arbeid før jeg fikk dem ferdig», skriver kvinnen i et innlegg på forumet Reddit.

"Jeg sa nok en gang at jeg ikke vil ha utvidelser. Hun svarte da og sa at det 'ikke var til diskusjon' og at jeg måtte velge eller hun ville velge noen for meg."

"Så jeg fant en frisør i nærheten av huset mitt, og jeg sendte henne Instagram-profilen deres. Hun likte arbeidet deres og sendte en tekstmelding og sa at det ser bra ut og jeg burde gå for det, så jeg dro dit, men jeg klippet håret enda kortere."

Etter å ha sendt et bilde av det nye håret til søsteren, fikk hun en panisk telefonsamtale der hun spurte om bildet var redigert eller ikke.

Da hun skjønte at det ikke var tilfelle, la søsteren på. Brudepiken fikk deretter en telefon fra moren deres som anklaget henne for å være "grusom og vanskelig" og for å "prøve å ødelegge søsterens bryllup".

De står begge fortsatt fast på at hun får forlengelse, og søsteren hennes har til og med truet med at hun ikke får være med på bryllupet hvis hun ikke følger det.

Hun forklarte også at hun hadde planlagt å få en kortere frisyre etter bryllupet, men bestemte seg for å fremme avtalen etter å ha blitt fortalt at extensions 'ikke var til diskusjon'.

Nå er hun i tvil om hun burde ha fulgt og har henvendt seg til Reddit for å få råd.

"Hvis hun er villig til å trekke tilbake invitasjonen din over dette, hvorfor ba hun deg om å være brudepike? Og hvis håret ditt kan ødelegge hele bryllupet hennes, er det et mektig kraftig hår. Gratulerer med superhåret ditt," skrev en bruker.

"Hvis det å ha en kort hårklipp kommer til å ødelegge bryllupet, er det et forferdelig bryllup i utgangspunktet. Du og de andre brudepikene er mennesker - ikke dukker. Og hun kan ikke kreve at du endrer ditt fysiske utseende på ingen måte." sa en annen.

"Moren din burde også skamme seg over å la den voksne søsteren din oppføre seg som en pjokk og få et raserianfall som dette," skrev en tredje.

Læs også:

Sportsstjerne død i tragisk ulykke Sportsstjernen har på tragisk vis gått bort.
Erna Solberg: Ny kald krig Derfor bør Norge bli med i EU.