Brukte 2.500 kroner på veterinærregning: Nå ler hele Facebook av årsaken

08/04/2022 08:13

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
En britisk mann har brukt mer enn 2.500 kroner på å få hunden sin undersøkt hos veterinæren, fordi den haltet. Årsaken til hundens limping har nå forårsaket stor latter.

Russell Jones oppdaget i fjor at hunden hans, en 10 år gammel lurcher, haltet på en pote.

Som alle andre ansvarlige hundeeiere tok han hunden til en veterinær for å få den undersøkt, og det var ikke en billig glede.

I et innlegg som Jones laget i facebookgruppen 'Lurcher Link Rescue Chat', har han dermed avslørt at det kostet ham hele £ 300 (nesten 2700 kroner), fordi hans elskede hund blant annet måtte røntgenstråles.

Røntgenfotograferingen og en undersøkelse var imidlertid heldigvis det eneste Jones måtte betale for, da hunden ikke trengte behandling.

Jones forklarte dette i innlegget, hvor han skrev: "Kostet meg £ 300 i veterinærregninger og røntgenbilder, ingenting galt bare sympati. Elsk ham."

Som det viste seg, sviktet ikke Jones' elskede hund på noe.

Det hadde bare sympati for og imiterte eieren, som tidligere hadde brukket ankelen og derfor hadde benet i gips og gikk med krykker.

Privatfoto

Det vanvittige synet har blitt videreført på en video som Jones også har delt i Facebook-gruppen. Se det ved å klikke her.

Videoen ble filmet allerede i juni 2020 av Jones' kjæreste Michelle, men gikk først viralt da han selv delte den i den nevnte Facebook-gruppen senere.

Her har den fått mange tusen visninger, og i skrivende stund har den blitt delt nesten 60.000 ganger.