Brukte seks timer på å få tatovering i underlivet: Nå avslører hun resultatet

01/12/2022 10:24

Emma

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Misha har fått gjort en detaljert tatovering i underlivet, noe som tok totalt seks timer å lage.

Misha Montana sendte live fra økten hennes med tatovøren da hun hadde en romveseninspirert tatovering laget i underlivet. Hun forklarte senere at smertene er verre enn å føde.

Hun avslører dette i en nylig episode av podcasten Holly Randall Unfiltered, hvor hun snakker i detalj om å få en tatovering gjort mellom bena.

Det skriver Daily Star.

Ikke bare det, men hun viser også resultatet på profilen sin på OnlyFans, hvor nysgjerrige mennesker kan kjøpe tilgang hvis de vil se.

32-åringen sa at det tok seks timer å lage den svært detaljerte tatoveringen av et romvesen med tentakler. Hun forklarte også at smertene var veldig intense, og at den lammende kremen som ble påført henne ikke hjalp mye.

– Jeg hadde så mye smerter. Jeg trodde egentlig ikke det ville ta så lang tid, men det er så mange detaljer, sier hun i podkasten, som har fått mer enn 27.000 visninger siden den ble delt.

– Ærlig talt, det verste med det var den store senen som rant fra innsiden av låret og opp til hoften. Av en eller annen grunn, da han traff den, var jeg som, "urgh!"

– Det var verre enn å føde, og jeg gråt og gråt. Jeg har egentlig aldri grått under en tatovering. Vel, det gjør vondt, men det går over.

Foto: Privat

– Det er vanligvis ikke så langvarig, men det er så mange nerver og ting der nede. Det er en seriøs tatovering.

Misha sa også at hun hadde fått narkosekrem der nede, men det hjalp ikke smertene. Hun tror ikke noe kunne gjort det bedre.

I kommentarfeltet har mange uttrykt at de var veldig fascinert av hvordan det ser ut - og derfor bestemte de seg for å gjøre litt research.

"Hun har noen tatoveringer av høy kvalitet. Det er ikke de vanlige tingene. Massevis av detaljer. Må ha gjort veldig vondt", skrev en bruker.

"Jeg gjorde noen undersøkelser og wow. Hun er virkelig gal. Elsker det," sa en annen.

"Etter litt research...Kan bekrefte", skrev en tredje, som tilsynelatende bestemte seg for å betale for å se resultatet.