Charlotte kjøpte et egg på nettet: Plutselig klekket denne lille skapningen

06/11/2020 11:58

Emma

Utland
Mot alle odds lykkes en kvinne i å klekke et egg med en noe særegen beboer.

Omsorg for og omsorg for et egg for endelig å se det luke er ikke fremmed for britiske Charlotte Harrison.

Den britiske trebarnsmoren har hatt opptil flere kyllinger tidligere, som hun selv har tatt vare på og tatt vare på og hjulpet verden. Det skriver Metro.

Derfor tok hun det også som en utfordring da faren en dag tilbød henne å kjøpe et noe ukonvensjonelt egg på nettet.

For det var ingen vanlig kylling egg som Charlotte Harrison plutselig funnet i hendene etter å ha kjøpt egget over eBay for litt over £ 200.

Egget var stort og tykt, fargen var svart og grønn og inne Charlotte Harrison hadde blitt fortalt at det var en liten emu.

I 47 dager tok Charlotte Harrison seg av det mørke egget uten å vite hva som var i det og om det i det hele tatt ville klekkes.

- Vi ante ikke om det ville klekkes, men jeg hadde lest opp på den og var fast bestemt på å gi den de beste mulighetene, sier Charlotte Harrison.

Egget ble forsiktig plassert i en inkubator i Charlotte Harrisons sønns rom, hvor det i løpet av den neste halvmåned var lett, varm og ble veid og reversert.

Og mirakuløst, Charlotte Harrison klarte å ta vare på og ta vare på det mørke egget til, på januar 5, plutselig sprekker i skallet og dens vanærelige beboer var klar til å komme til verden.

Charlotte Harrison så begeistret ut da den lille emuungen kjempet seg ut av egget.

 

 

Den lille fuglen var en mann, og umiddelbart fikk den navnet Kevin.

- Fordi jeg hjalp ham til verden, føler jeg en beskyttende trang til å hjelpe Kevin. Det er nok fordi jeg har tatt så vare på egget, så det lignet til slutt en graviditet, sier Charlotte Harrison.

For som fullvoksen kan Kevin bli opptil 1,8 meter høy, så det er bare på lånt tid at den lille fuglen kan bo hos familien i Dorset, England.

Det er derfor Charlotte Harrison allerede planlegger å flytte Kevin til en gård i nærheten når han om gangen er for stor til å være en husfugl.

Men for nå er Kevin fortsatt en del av familien med Charlotte Harrison.