Dagen derpå prøvde han å få fri fra jobben: Nå ler nettet av sjefens svar

28/08/2020 12:30

Emma Sletta

Utland
En ung fyr trodde han var for dårlig til å gå på jobb. Men han hadde glemt en liten detalj.

Da skotske McLelland dro på byen i helgen, ble flaske etter flaske tømt.

Den 20 år gamle anlæggsgartneren hadde i det minste festet så vilt lørdag at han fortsatt hadde bakrus mandag morgen. Det skriver Someecards.com.

Og det var et rot fordi McLelland skulle jobbe.

Den prikkende hodepineen, endte med å kjøre han ute, hvor andre har vært før ham: han måtte prøve å melde seg syk.

Det er derfor McLelland sendte en tekstmelding til sjefen sin, Greig, der han skrev at magen hans forårsaket ham problemer. En klassiker.

- Greig, er det greit om jeg tar en fridag? Jeg har en tynn mage, sa tekstmeldingen.

Normalt er det ikke mye en sjef kan sette opp med et slikt medisinsk krav, men McLelland hadde glemt å ta hensyn til en liten detalj. Han skulle ikke jobbe i det hele tatt, siden det bare var søndag!

Den bakrusrammede skotten hadde vært så full at han hadde glemt hvilken dag det var.

Derfor var det også lett for sjefen å finne ut av løgnen. Heldigvis hadde sjefen imidlertid en sans for humor, og derfor sendte han tilbake en tekstmelding som sa:

- Du må komme opp med en bedre unnskyldning enn "tynn mage". Det er den verste unnskyldningen jeg har hørt! Det er søndag, din store tosk!

 

«Jeg våknet og trodde det var mandag, og jeg kunne ikke komme meg ut av sengen. Derfor var dårlig mage det første jeg kom på (som en unnskyldning),» forklarte McLelland senere.

«Jeg forventet ikke det svaret, men heldigvis kommer vi godt overens med hverandre, så vi kunne begge le av det,» sier han flaut, som dermed fikk lov til å beholde jobben til tross for den dårlige unnskyldningen.