Datteren ble sjokkert da hun så hvilken ubedt ‘gjest’ de hadde i huset: Ringte umiddelbart moren

02/11/2022 09:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Privat
Foto: Privat
Robyn Dow fra Cardiff spilte golf da hun fikk en telefon fra sin 17 år gamle datter, Becky, som sa at det var en inntrenger i huset.

Vi har hatt en ekstremt varm sommer i Europa i år, også i Wales, hvor en familie lot døren stå åpen for å få litt trekkluft.

Den åpne døren fristet også storken Bryn, som hadde rømt fra en dyrehage.

Hun spankulerte rett inn i familiens hjem og hveset truende mot husets opprinnelige beboere da de nærmet seg.

– Jeg var omtrent halvveis på turen rundt golfbanen da jeg fikk en telefon fra datteren min som sa at det var en gigantisk fugl i huset. Hun beskrev det som en pelikan eller noe sånt, sier Robyn Dow til Daily Mail.

Foto: Privat

Først trodde moren at datteren overdrev, og ba en nabo om å komme over. Da naboen bekreftet at det faktisk var en veldig stor fugl i hjemmet deres, kom hun hjem. På den tiden hadde storken vandret opp trappen og var aggressiv.

En lokal svaneredningstjeneste kom til unnsetning med beskyttelsesutstyr. De klarte å få et teppe over storken slik at de kunne fange den nok til å få det ut av huset. Da de fikk den ut, oppdaget de noe på fuglens ben som sa at den tilhørte Wild Zoological Park i Wolverhampton, 185 kilometer unna.

Bryn er nå tilbake sammen med resten av flokken i dyreparken, og Dow-familien har nok blitt mer forsiktige med å ha dørene åpne.