Din iPhone kan gi deg hudproblemer: På sekunder kan du løse problemet med dette trikset

05/04/2024 13:00

Sofie

Utland
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Foto: TikTok / Shutterstock.com
Visste du at din iPhone kan plage huden din.

En kvinne omtalt som Dr. Mamina Turegano, har delt en video på TikTok der hun snakker om hvordan smarttelefonen din kan ødelegge huden din.

Den sertifiserte hudlegen, som går under navnet @dr.mamina på sosiale medier, sier i denne videoen at hun behandler akne hver dag. I tillegg avslører hun også en rekke gratis ting du kan gjøre for å kurere det.

"Hudpleie handler om mer enn bare aktuelle produkter. Dette er enkle, men effektive (og gratis) måter å komplimentere hudpleierutinen din på," skriver hun i videoen.

Det første og viktigste trikset hun deler er å "holde telefonen ren". Hun forteller om hvordan vi tar på telefonene våre mange ganger om dagen og at de er «dekket av bakterier».

Det neste faktum gjorde at følgerne hennes følte seg ukomfortable når hun sier følgende: «En studie har vist at telefonene våre har langt flere bakterier enn et offentlig toalett».

Å holde telefonen mot ansiktet for å ta en samtale kan derfor ende opp med å overføre bakterier til huden og øke risikoen for hudproblemer.

Foto: TikTok

«Jeg anbefaler på det sterkeste å holde telefonen ren», sier hun i den populære videoen.

Hun forklarer hvordan du kan eliminere problemet: "Du kan gjøre dette ved å tørke av det med antibakterielle våtservietter. Du kan også bruke en fuktig klut med såpe og vann eller bruke en klut med 70 prosent alkohol".

Dette billige og enkle trikset kan hjelpe deg med å takle kvisene dine på sekunder. Derfor er det absolutt også noe som er verdt å huske.

Videoen fikk mer enn 1600 likes fra glade seere på svært kort tid. Videre var mange av disse seerne også raske til å dele sine tanker og takknemlighet for Dr. Mamis triks.

Dr. Mamina har rundt én million følgere på sin TikTok-side og over 18,2 millioner likere totalt. Hun er kjent for å gi råd om hudpleie og helse. I tillegg svarer hun til og med på noen av følgernes spørsmål om hvordan de best kan ta vare på seg selv.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.