Donald Trumps hjem ransaket

09/08/2022 08:34

Emma

Utland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Den tidligere presidentens hjem har blitt ransaket av FBI.

USAs tidligere president Donald Trump har vært gjenstand for flere etterforskninger, blant annet for hans økonomiske omgang og hans engasjement i angrepet på Kongressen 6. januar 2021.

Donald Trumps hjem i Palm Beach i Florida har blitt raidet av FBI-agenter. Den informerer den tidligere presidenten i en uttalelse på sine egne sosiale medier, Truth Social.

"Mitt vakre hjem i Mar-a-Lago i Palm Beach, Florida, er under beleiring, blir raidet og okkupert av en stor gruppe FBI-agenter," sa Trump.

Aksjonen mot Trump kommer når han forbereder seg på en ny valgkamp for å få ham tilbake i Det hvite hus for andre gang. Det er Trumps tredje kampanje.

"Etter å ha samarbeidet med relevante myndigheter, var dette uanmeldte søket i hjemmet mitt ikke nødvendig eller hensiktsmessig," sa den tidligere presidenten.

Årsaken til søket er foreløpig ukjent, men det amerikanske justisdepartementet har etterforsket etter at esker med hemmeligstemplet informasjon ble flyttet til Mar-A-Lago etter at Donald Trumps presidentskap var over.

Og ifølge nyhetsbyrået AP har FBI nå funnet 15 av disse nevnte boksene i Trumps bolig. Ubekreftede FBI-kilder sier det er nettopp fjerningen av hemmeligstemplede dokumenter fra Det hvite hus som raidet handler om.

Donald Trump, i sitt eget medieutsalg, Truth Social, kaller raidet «et angrep fra de radikale, venstreorienterte demokratene som av alle hensikter ikke vil at jeg skal stille som presidentkandidat i 2024.»

 

 

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.