Drama på parade: Tidligere presidentkandidat fikk ølbokser kastet etter seg

08/11/2022 13:15

Emma Sletta

Utland
Foto: Twitter
Foto: Twitter
En voldelig hendelse skjedde i Houston da den tidligere presidentkandidaten Ted Cruz var på besøk.

7. november var det fest på gaten til ære for det lokale baseballaget som nylig vant World Series. Senator Ted Cruz hadde vist seg å hylle baseball laget Houston Astros, men i stedet for jubel ble Cruz møtt med rop, buing og ølkasting.

Det skriver flere amerikanske medier, inkludert NBC News og Fox News.  Og i flere videoer kan Cruz sees på en lastebil utenfor Smith Street i Houston, hvor folk kaster uåpnede bokser på ham.

Houston-politiet arresterte en mann som antas å ha kastet en White Claw ølboks på Ted Cruz kort tid etter under paraden for Houston Astros.

Ifølge politiet traff boksen Cruz på armen mens en livvakt som sto ved siden av Cruz forsøkte å blokkere den, men ble truffet i nakken. Livvakten pekte deretter inn i folkemengden og så ut til å snakke inn i en mikrofon skjult i skjorten hans, og varslet politiet om gjerningsmannen.

33-åringen som kastet boksen mot Cruz ble pågrepet og er siden siktet for overfall.

Etter forløpet gikk Ted Cruz til tastene og tweetret om hendelsen.

"Som alltid er jeg takknemlig overfor Houston-politiet og Capitol Police for deres raske respons. Jeg er også takknemlig for at klovnen som kastet boksen har en nudel i armen," skrev han.

Ted Cruz (51) er en amerikansk republikansk politiker som i 2016 stilte som presidentkandidat for det republikanske partiet.

I den siste perioden har Ted Cruz hatt enorm motvind, og folk beskylder ham for å flykte fra problemene da en historisk kald vinter nærmet seg i USA og Ted Cruz valgte å dra til Mexico med familien.