Du har gjort det feil hele livet: Mamma avslører genialt triks med våtservietter

Foto: Facebook

En britisk mor kommer med hjelp for alle som bruker våtservietter. Hun viser hvordan du med et enkelt triks kan få en serviett ut av esken om gangen.

Du har vel prøvd det før. Du har skitne hender, barnet ditt må skiftes eller av en helt annen grunn må du få tak i en våtserviett. I stedet for den du virkelig trenger, ender du opp med å få tak i 10 andre, og du kan ikke få dem tilbake i pakken igjen.

Les også

Fem døde etter kollisjon med hval

De går derfor inn i søpla, og raskt har du brukt en hel pakke våtservietter, selv om du bare har brukt pakken noen ganger.

Imidlertid har en britisk mor funnet ut hvordan man faktisk kan utnytte våtserviettpakken best mulig, slik at du bare får du en våtserviett ut i stedet for 15.

Det er news.com.au som har oppdaget det fantastiske trikset til moren, som hun har delt i en lukket Facebook-gruppe. Her viser hun hvordan du med et enkelt triks bare får tak i en enkelt våtserviett.

Slik gjør du det

Det er veldig lite du trenger for å få dette smarte trikset til å fungere. Alt som trengs er at du har en pakke våtservietter så vel som saks.

Hvis du sitter med seilettpakken foran deg, fjerner du ganske enkelt beskyttelsesfilteret som sitter under lokket, og deretter lager du et lite klips i emballasjen.

Det er på hver side av pakken at du bare trenger å lage et enkelt kutt, og for ettertiden bør du ikke ha noen problemer med å trekke våtservietter ut av esken.

Hvis du er i tvil om hvor du skal kutte, kan du se dette på bildet nedenfor.

Foto: Facebook

Andre foreldre har vært enormt begeistret for tipset som den britiske moren har lagt ut på Facebook. De visste ikke om det før, men de er begeistret for at det fungerer.

"Jeg er blåst bort. Jeg vil teste det nå," skriver en mor.

Det australske nyhetsnettstedet valgte å teste det selv, og det fungerte faktisk. Hvis du kutter begge sider av pakken, får du bare en våt klut ut av gangen.

Vær så god.

Les også

Snakker han om henne: La du merke til det?